Погребална агенция Света София – погребални и траурни услуги.

8
Добави коментар
ggghjk
ggghjk

Погребална Агенция „СВЕТА СОФИЯ” има над 10 годишен опит в областта на погребалните услуги и заслужено заема лидерска позиция в професионалното погребално обслужване. През изтеклите години тя е била винаги коректна към своите клиенти, отличаваща се с високият си професионализъм и изграден авторитет. „СВЕТА СОФИЯ” насочва усилия в създаване на едно ново обществено отношение към траурните ритуали и висока култура в цялостното обслужване.
Точната и ясна комуникация с клиента, последователността в организационната дейност и добрата подготовка на покойника са нашата основна цел. Резултатът – доверие в името „СВЕТА СОФИЯ”, член на „Асоциация на Погребалните Фирми в България” (АПФБ). Ние сме убедени, че най-важния фактор е качеството на извършената услуга, особено когато говорим за загубата на близък и обичан човек.
Тук бихме исакали да Ви припомним, че нашата дейност е преди всичко хуманна, отдадена в услуга на Вас опечалените граждани, защото ние знаем, че скръбта е винаги голяма!
                                              Основни предпоставки за ефективността от работата на                                                            Погребална Агенция „СВЕТА СОФИЯ”:

Бързата и своевременна помощ, оказана непосредствено след вашето позвъняване;
Нашият екип работи на територията на цяла София, независимо от това в кой район живеете;
Услугите на нашата фирма се ползват, както от живущите в гр. София, така и от жителите на София област;
Предлагания от нас специализиран транспорт, обхваща нуждите на цялата страна;
Ние не правим компромис в качеството на предлаганата от нас услуга, тъй като Вие нашите клиенти сте най-важният мотив, за да бъдем това което сме!

Какво казват нашите клиенти за нас?                                   АКЦЕНТИ

Нашите задължения започват с административни задачи, но изискват 24-часова, трудово-интензивна работа, като в този диапазон от време, екипът ни се грижи за следното: – документация и организация; печат на сръбни вести; транспортиране и подготовка на покойния (последен тоалет и макияж); подредба и аранжировка; цветя и изработка на траурни венци; уведомяване и покана на енорийски свещенник или ритуалчик; проверка на гробно място; приготовление на храна и напитки и др. Т.е., служителите ни изпълняват всички решения направени от семейството, като в същото време те са слушатели, съветници и поддържници, осигуряващи вашето спокойствие. Наша отговорност е да посрещнем семейство и приятели, за да се споделят скъпоценни спомени и всички заедно да намерите надежда за утре..! Погребението е последна голяма възможност, където ще изплуват общи спомени, могат да се преразкажат истории, както и да се окаже подкрепа. Това е моментът, в който се откъсваме от всичко светско и търсим духовни ресурси, като силно се надяваме да преборим неизбежното и да продължим напред..! Три са аспектите от жизненият цикъл на човека – раждане, сватба и неговата кончина. Погребението е голямо събитие, макар и тъжно, но чрез него бележим своя край. Тогава семейството, което човекът е създал, осмисля приоритетно всяка негова градивна, житейска стъпка и продължава традиции, като по този начин се създава родовата памет. Погребението се характеризира със специфични подредени услуги, разработени с цел да се позовем на религиозните ни убеждения и ритуали, като се отдаде необходимата почит към починалите, отговарящи на нуждите на семейството.В едно сме сигурни, обичта и привързаността ни към близките нам хора, е най-силното и водещо чувство в живота ни. Именно поради тази причина, всеки иска да направи най-доброто за тях, дори и в последният им час..!

Уважаеми Колеги,

Като управител на погребална агенция „Света София” и част от браншовата ни структура, Ви желая професионален успех. Както се казва, конкуренцията определя и качеството. Представянето на всяка фирма и в частност нейният уеб сайт е визитката и лицето, с които представяме своите мисли, цели, истории, убеждения, услуги, продукти и професионални умения. Запознаваме клиентите си с нашите конкурентни предимства. 
За тази цел искам да Ви помоля следното: 

Колеги,

Не копирайте, не преписвайте и не редактирайте частично нашите текстове. Изложете фирмите, които представлявате, според Вашите гледни точки, натрупани знания и опит. Присвояването на интелектуална собственост е нарушение. Отнасяйте се към чуждия труд, така както искате да се отнасят към Вашият!

Благодаря!