Лудогорец близо до Нана – SportVox

1
186
Добави коментар
sheri
sheri

Лудогорец се приближава до привличането на ганайското крило Нана Ампома. 23-годишният футболист е соб­ственост на белгийския Ваасланд Беверен.

Приближени до играча обявиха, че той ще напусне състава след края на сезона. Според местните ме­дии интерес към него има от Генк и българския шампион. През този сезон той има 21 шампионатни мача зад гърба си, в които е отбелязал 9 го­ла.

„Мисля, че правя най-добра­та си кампания. Надявам се, че тепърва ще подобря още статистиките и показатели­те си. Искам да вкарам още три гола и да направя шест асистенции, а ако може да удвоя това по две. До момен­та не се справям лошо за играч от по-малък клуб“, каза Ампома.

„Дали с игрите си съм хванал окото на други отбо­ри? Който играе добре, той предизвиква интерес, това е логично. Имам договор за още две години, все още е рано да кажа къде ще продължа карие­рата си. Точно сега не рабо­тим по трансфер, но ще ви­дим“, посочи играчът.

В кариерата си Ампома е играл професионално само за Ваасланд Беверен. За първен­ство има общо 76 мача, в кои­то е отбелязал 7 гола. Той е висок 176 сантиметра и при­тежава добър дрибъл.

Лудогорец вече има осъще­ствена сделка за лятото. В тима ще пристигне напада­телят Мавис Чибота. Той ве­че бе откупен от Бней Йехуда, но ще играе за израелския тим до лятото.