Хубчев поема „Левски“, Балъков го сменя? :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
212
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Петър Хубчев ще поеме „Левски“ веднага след европейската квалификация на националния отбор срещу Косово тази вечер. Сензационната новина бе съобщена от в. „24 часа“, а по-късно се появи и в няколко електронни издания.

Според информацията селекционерът на България ще напусне поста си още във вторник независимо от изхода на двубоя в Прищина. В петък националите стартираха кампанията за Евро 2020 с равенство 1:1 срещу Черна гора на стадион „Васил Левски“.

Твърди се още, че ръководството на „Левски“ е разочаровано от сегашния треньор Георги Дерменджиев. Бившият наставник на „Лудогорец“ пое „сините“ в края на зимната подготовка след раздялата със Славиша Стоянович. Под негово ръководство тимът победи ЦСКА с 1:0, но отстъпи с 0:2 от „Лудогорец“ и на практика загуби шансове за титлата. Хубчев се понравил на новите собственици със смелостта си да налага млади футболисти в националния отбор.

Новият селекционер щял да се казва Красимир Балъков. 52-годишния треньор на „Етър“ вероятно ще получи разрешение от БФС да води паралелно тима от Велико Търново до края на сезона. На 7 юни националите ни гостуват на Чехия, а на 10 юни са домакини на Косово. Гостуването на Англия на „Уембли“ е насрочено за 7 септември, а англичаните ще върнат визитата на 14 октомври. Три дни по-рано националите ни ще гостуват на Черна гора.