Какво Представляват Споделените Трансфери от Варна до Летище Отопени

37
572
Добави коментар
A2ZTransfers
A2ZTransfers

Какво Представляват Споделените Трансфери от Варна до Букурещ?

 

Споделеното пътуване е познато като бюджетен вариант на транспорт от точка А до точка Б. Обикновено се пътува с други хора, по предварително определен график. Ние от А Ту Зет Трансфърс винаги се стремим да сме полезни на нашите клиенти, ето защо предлагаме услугата споделени трансфери от Варна до Румъния. Пътуването е директно до Летище Отопени. За да добиете по – ясна представа, запознайте се с подробна информация как се извършават трансферите Варна – Букурещ.

 

Резервация на Споделен Трансфер:

За да се възползвате от споделеното пътуване от Варна до Букурещ ви е необходима предварителна резервация онлайн на нашия сайт. Запазването става в няколко лесни стъпки: избирате посока на пътуване, еднопосочно или с връщане, дата и час на трансфера, попълвате данните си за контакт: име, за да може шофьорът да ви чака с табелка на терминала; телефон за връзка, в случай на необходимост; и и- мейл адрес, на който да получите ваучера за вашето пътуване. Резервацията се плаща също онлайн с карта (дебитна или кредитна). Системата приема плащания с Visa, Maestro и MasterCard. Можете да резервирате по всяко време на денонощието и от всяка точка на света

 

Разписание на Споделените Трансфери до Букурещ:

Споделените трансфери до Летище Букурещ се извършват всеки ден в предварително определени часове:

Тръгването от Варна за Отопени е в часовете 700, 1100 и 2300 ч. от бензиностанция „Петрол“ до МОЛ “Двете Кули” (Varna Towers).

А Ту Зет Трансфърс предлага и споделено пътуване от Шумен и Добрич до Летище Букурещ и обратно. Тръгването от Добрич е от бензиностанция „Лукойл“ на входа / изхода за Варна в часовете: 800, 1200 и 2400 ч. Отпътуването от Шумен е от бензиностанция „Шел“ на бул. „Симеон Велики“ в същите часове (800, 1200 и 2400).

За ваше удобство, колата ще ви остави директно на терминала „Заминаващи“.

Трансферите от Летище Отопени за Варна, Добрич и Шумен са в часовете 400, 1400 и 2000 ч. Тръгването е от терминала „Пристигащи“, шофьорът ще ви чака с табелка с вашето име в района на кафе – бар “Segafredo”. Пристигането е на същите места: Варна – бензиностанция „Петрол“; Добрич – „Лукойл“ и Шумен – „Шел“.

 

Цени на Споделените Трансфери до Летище Отопени:

Като бюджетен начин на пътуване, споделените трансфери са на изгодни и достъпни цени. А Ту Зет Трансфърс предлага споделени летищни трансфери на цена от 66 лв. на човек за еднопосочно пътуване по маршрутите: Варна – Отопени или обратно; Шумен – Отопени или обратно; Добрич – Отопени или обратно. Цената е съвсем достъпна за пътуване с автомобил, а услугата е по- комфортна и предпочитана от пътуване с автобус 

 

 

Повече за предимствата и недстатъците на споделените трансфери ще намерите в нашия блог: За допълнителна информация, разгледайте сайта ни или се свържете с офисът ни!

 

 

 

 

Полезни Връзки:

| Индивидуален Транспорт | Споделено Пътуване | Автопарк | Цени | Лицензи