Оплешивяване

1
164
Добави коментар
fire19
fire19

Qazami Hair Fibers Make Up е иновативен продукт достъпен вече на българският пазар.

Научно разработена формула, за да ви даде естествено изглеждаща, по-пълна  коса, влакнестите власинки на Qazami ще се смесят с вашата коса, за да ви дадат вида, който винаги сте искали.

Qazami Hair Fibers Make Up се свързват електростатично с  малкото Ви останала коса и могат да бъдат запечатани  с помощта на спрей Qazami .

Защо да изберете Qazami Hair Fibers Make Up?

Ако сте загрижени за натуралният изглед, който естествената ви коса ви дава, тогава Qazami Hair Fibers Make Up  могат да ви помогнат да изградите самочувствието си и да се почувствате с години по-млади с просто разклащане на контейнера. Няма нужда от скъпи консултации или часове на подготовка. Qazami Hair Fibers Make Up  могат да се използват винаги, когато и където пожелаете.

Фактите

Лесен за използване
Дава отлично покритие на всички зони на изтъняване
Придава допълнителна плътност на изтънялата коса
Поддържа перфектния финал до следващия шампоан
Ефективно за секунди
Придава по-младежки вид
Пълна гама от естествени цветове
Ниска цена, без лекарства или операция

Не е гарантирано лечение за загуба на коса, но с нашите фибри Qazami можете да имате незабавно по-плътна, естествено изглеждаща коса за секунди, без да е необходимо скъпо клинично лечение, химически лекарства или болезнена трансплантационна хирургия.

Подходящи са за мъже и жени.
Подходящи за употреба с всички типове коса и всички цветове на косата.
Предлагат се в различни цветове, така че можете да смесвате и съчетавате, за да създадете перфектен цветен тон за естествен вид.
Изработени са от различни дължини, за да се постигне максимален естествен вид на косата.
Лесно се отстраняват с шампоан.

С нашите Qazami Hair Fibers Make Up нивото на покритие е в собствените Ви ръце – вие решавате за количеството, което искате да използвате, за да създадете свой собствен желан вид. Влакната са много леки и за разлика от другите продукти на пазара, те няма да отежнят косата ви.

Когато свикнете да използвате нашите фибри за коса Qazami, ще разработите своя собствена персонализирана техника за оформяне на косата – но първоначално ви препоръчваме за най-добри резултати да следвате нашите инструкции.

Веднъж нанесени, просто подредете влакната и оформете косата си с пръсти или широк зъбен гребен и след това запечатайте на място със Qazami hair fixing spray. Използвайте след всяко измиване или толкова често, колкото желаете.

За да ги премахнете, просто измийте косата си с мек шампоан и топла вода. Винаги изсушавайте косата си, преди да приложите Qazami Hair Fibers Make Up.