Скрийте изтънената коса

1
172
Добави коментар
fire19
fire19

Социални мрежи

Намират се някои козметични средства за коса, които служат за мигновено удебеляване на косъма.

Тези продукти са от голяма полза на хората, които ги използват, и помага на хората страдащи от комплекси свързани с оплешивяване и оредяването на косата да общуват по-лесно, защото те са създадени, за да скрият изтънялата коса, чакаща терапевтичния или хирургичния процес, за да дадат прилични резултати.

Те се наричат ​​фибри за коса.

Тези продукти се използват за маскиране на алопеция и оголената повърхност на скалпа и за няколко секунди дават своите резултати.

Има няколко вида и всички те вършат доста  работа. Тези, които са направени от  микро-влакна,  са за предпочитане предвид ефекта и удобството при употреба. Системата е много лесна: те са прахообразни микрофибри, които се разпръскват по косата, електростатично “привличат” към фината коса, като веднага придават и по-обемен вид. Влакната, поставени върху скалпа, могат да маскират лъскавите и оскъдни зони.

За използването на тези козметични продукти от памук на прах е от съществено значение присъствието на коса макар и  в оскъдна част от скалпа, без значение дали е тънка и без оцветяване, важното е да  има поне малко. Ето защо, напълно плешив човек не може да ги използва и да очаква някакъв ефект.

Като се има предвид, че след няколко минути косата изглежда много плътна и вече няма дори изтъняване, психологическият принос е много важен.

Такъв продукт  може  да бъде намерен вече и в България Qazami Hair Fibers Make Up например. Предлага се  в различни цветове за отлично съвпадение с нюанса на косата.

Важно свойство е, че тези продукти се противопоставят много добре на вятъра и умерено на водата.

За да увеличите здравината на микрофибрите с коса, можете да използвате фиксиращ спрей Qazami hair fixing spray.

И накрая, нещо много важно, трябва да имаме предвид, че памучните фибри нанесени върху косата могат да бъдат отстранени с обикновен шампоан.

Изглежда, че скриването на изтъняващата коса вече не е толкова голям проблем, като се има предвид съществуването на продукти като Qazami Hair Fibers Make Up.