Упражнения по стил: Диляна Попова – ангелът на българската модна индустрия

1
228
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес ще си говорим за жената с главно М и главно А, и главно К, и главно Д, и така можем да уголемим всички букви от азбуката, с които имаме възможността да опишем дамата, която днес застава в центъра на любимата ни рубрика „Упражнения по стил”.

Главното М е, защото най-силното качество на една жена, е това да бъде Майка. Следва главно А – защото нашата героиня е фантастична Актриса. Главното К пък идва, заради изрисуваната й от ангели Красота. Главното Д пък е, защото преди време проектира собствена модна линия и се превърна в Дизайнер. И така, от А до Я, можем да опишем всички феноменални качества на Диляна Попова, из чийто стил сме си избрали да човъркаме днес.

Като казахме, че красотата й е изваяна от ангели, в никакъв случай нямаме предвид, че всичко й е ангелско. Ами не – сексапилът й е дяволски, както и талантът. (Бившата) Половинка(та) на Асен Блатечки е една прекрасна симбиоза между всичко чисто и непорочно и всичко изкушаващо и сластно.

Тя побира в себе си един микс от класика и авангардност. Олицетворение е на съвременната еманципирана жена, която се справя с живота сама и успява да го право не по-слабо от мъжкото съсловие. ТЯ, Диляна, е много неща в едно, и противно на всички очаквания, с всяко от тях се справя еднакво добре – с ултимативен професионализъм.

Стилът й определено е неподправен. Толкова е първична, че когато и да я срещнем, винаги ще се възхитим на избора й на дрехи.

Има едни такива жени като нея, чиято визия не се определя само от гардероба им и комбинацията на аксесоарите. При този тип жени има един особено атрактивен сегмент от цялостния им look – харизмата. Нежното й излъчване допълва всяка визия. Моделката циркулира в неутрална цветова тоналност, която носи усещане за елегантност и класа, независимо по какъв повод й се налага да подбира одежди.

Майката на 4-годишния Борил притежава чист романтичен сексапил и естествена аристократична красота. Стилът й, както и самата тя, побира в себе си не един и два компонента на модата. Естетическата й дързост намира изражение в ърбан, грънч, стрийт, клуб, casual и винидж послания, които носи в облеклото си.

Финото тяло, дарено й от съдбата, изглежда магично, облечено в красива дълга вечерна рокля или елегантна mini little black dress. Но не се заблуждавайте, че физиката й се подчинява единствено на генни заложби. Не!  Диляна не спира да спортува и да полага неимоверни грижи за своето тяло.

Няма достатъчно снимков материал, който да успее да обхване красотата на Диляна.

Редактор: Марина Делева