Красотата не е в лицето, красотата е светлина в сърцето!

8
252
Добави коментар
oliv4ee
oliv4ee

Срещали ли сте някога жена, която излъчва толкова много любов и топлина, че просто искате да останете близо до нея и да се наслаждавате на нейната енергия? Няма значение как изглежда отвън. Нейната сила не се изразява в гладкостта на кожата или размера на кръста й, а в силно чувствана енергия, лъчиста светлина, която идва отвътре. Това е израз на здравата женска енергия – това, което разпознаваме като вътрешна красота!

Разбира се, повечето от нас са научени, че вътрешната красота е най-важният тип красота, но не е тайна, че нашата култура насърчава фокуса върху младежта и външната красота, особено за жените. И заради това много от нас имат криза на идентичността, тъй като настъпва възрастта. Но няма нужда да има чувство на страх и поражение с всеки нов рожден ден и новооткрития бръчки. Време е да разпознаем вечната форма на красотата, която съществува като енергия вътре в нас!

Всички жени притежават божествена женска енергия. Това е вечна, творческа енергия, която балансира и допълва мъжката жизнена енергия – ин към янга. Здравата женска енергия се проявява като блясък, изцеление, възприемчивост, хармония, интуиция, мъдрост, грижа и състрадание!

Според китайската и древна аюрведична медицина, на 60-годишна възраст, жените завършват живота си на домакиня и започват да развиват душите си!

По същия начин, в културата на индианците, стареенето се смята за естествен и много уважаван процес в живота – не е нещо, което да се крие, да се срамувате или да се страхувате. 

Вашето тяло ще застарява. Това е неизбежен процес за всички. Но помнете кои сте – израз на божественото женско. Тъй като външната ви обвивка започва да отразява времето, което сте прекарали на земята, имате възможност да промените фокуса си върху вечното сияещо женско вътре в вас, красота, която никога не умира или избледнява. Така че се усмихвайте, създавайте, обичайте и лекувайте. Споделете с другите своята сияйна женска енергия и носете светлина в света. Това е красотата, която всички ние притежаваме като жени!