Благотворителен концерт „Светлина за Силвия“ ще се състои на 4 април в Бургас

1
134
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Благотворителен концерт “Светлина за Силвия” ще се проведе на 4-ти април в НХК. В него ще се включат Станислава Василева, Веселина Дамова, Клуб по латино танци “Бургаски делфини”, ANISTA, D-ZASTA  и други.

Събраните средства ще бъдат използвани за лечението на Силвия Колева. Тя е на 24 години – в разцвета на младостта си. Научена е на дисциплина, сила и търпение, а в нея е закърмена жаждата за борбеност, тъй като е спортистка – била е баскетболистка към баскетболен клуб “Лукойл Нефтохимик” Бургас, след което завършва НСА и става учителка по физическо.

За съжаление, колкото и борбена да е, сега тя не може да се пребори с прогресиращо заболяване, представляващо изкривяване на роговицата, заради което има все по-голяма загуба на зрението си. Силвия се нуждае от трансплантация на роговица от донор в най-кратки срокове, за която разбираемо са нужни доста средства.

Стойността на самата операцията е 13 208 EUR . Тази сума не включва средства за следоперативно лечение и болничния престой.

Спектакълът ще се състои от 19:00 часа. Билетите са на стойност 3 лева. Телефон за контакт и покани: 0884/ 64 09 09. Покани ще могат да бъдат закупени на място преди началото на концерта. 

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари