Лиценза на Пулев за Калифорния е временно прекратен

1
167
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев за Калифорния е временно прекратен. Причината – целувката, с която изненада репортерката Джени Суши след мача с Богдан Дину. Това съобщиха от NOVA.

От Щатската спортна комисия в Калифорния уточняват, че предстои изслушване, в рамките на което Пулев ще трябва да даде обяснение за целувката, която се превърна от шоу в скандал в рамките на часове.

”Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект”, гласи становището на Комисията. Самото заседание ще се състои на 14-и май.

Междувременно, Кубрат и Тервел Пулеви неколкократно заявиха, че целувката не е повод са скандал. Кобрата коментира, че с репортерката били приятели, а след мача тя се присъединила към него и компанията му за партито по случай победата му.

Адвокатката на Суши обаче поиска пълно разследване, макар самата репортерка да се залива от смях във видеото, което бе качено в социалните медии от самата нея.