Напредва строителството на новия завод на „Хювефарма“ в Пещера (СНИМКИ+ВИДЕО)

1
105
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Строителството на новия завод на „Хювефарма“ в Пещера напредва с бързи темпове. Това написа главният изпълнителен директор на компанията Кирил Домусчиев в профила си във Facebook. Инвестициите в завода и съпътстващите производства ще надхвърлят 320 милиона лева.

„Поздравления за всички участници в проекта – строителите и колегите от Пещера, които хвърлят огромни усилия за неговото пускане в срок. Не е никак лесно, но трудът си заслужава“, пише още Домусчиев.

„Подобни инвестиции дават дългосрочна перспектива. Вярвам, че сходни вложения, съчетани с нужните усилия и познания, ще превърнат българската икономика в по-конкурентна. Именно поради тази причина съм доволен, когато изграждаме нови мощности за продукция с висока добавена стойност и експортно предназначение“, обясни той.

Изпълнителният директор на „Хювефарма“ подчерта, че стратегическите инвестиции осигуряват нови работни места за специалисти и водят до повишение на трудовите възнаграждения. „Чакаме с нетърпение да видим в завършен вид най-новия голям завод на “Хювефарма”. Успех, колеги!“, допълни той.