Защо Да Изберем Индивидуален Трансфер Варна – Летище Букурещ

36
610
Добави коментар
A2ZTransfers
A2ZTransfers

А Ту Зет Трансфърс предлага летищни трансфери от Варна до Отопени. За ваше удобство можете да изберете индивидуален транспорт или споделено пътуване. Споделеното пътуване с други хора е бюджетен и по – изгоден вариант, който се изпълнява всеки ден в точно определени часове. Повече информация за този вид транспорт можете да немерите тук:

 

Индивидуалните трансфери Варна – Летище Букурещ също имат своите предимства. Макар че цената не е толкова ниска, в сравнение със споделеното пътуване, те предлагат повече комфорт и в някои случаи са по – удобни и по – предпочитани. В следващите редове ще разберете защо:

 

Предимства на Индивидуалните Трансфери Варна – Букурещ, Летище Отопени

 

✔ Вие определяте часа и мястото на тръгване

Ако часовете на споделените трансфери, или на междуградските автобуси Варна – Румъния не са удобни за вашите полети, по- добре не рискувайте да изпуснете самолета и изберете индивидуален транспорт. Друго предимство е, че вие избирате адреса, от който да тръгнете от Варна (или да пристигнете, в случай че резервирате трансфер Букурещ – Варна). Не се налага допълнително пътуване с такси или градски транспорт до спирите на споделените трансфери, както и от автогарата в Букурещ до Летище Отопени. Индивидуалните трансфери се извършват от зададен от вас адрес във Варна до терминала „Заминаващи“ на Летище Отопени.

 

✔ Пътувате сами и не се съобразявате с други пътници

При споделените трансфери или пътуването с междуградски автобус Варна – Букурещ се налага да пътувате с други хора в едно превозно средство и да се съобразявате с наличното пространство за багаж или разписание на полетите. Ако изберете индивидуален трансфер, превозното средство е само за вас, вашия багаж и шофьорът се съобразява само с вашия полет.

 

✔ Пътувате с комфортни нови автомобили

Индивидуалните трансфери Варна – Летище Отопени (и Варна – Летище Констанца), които А Ту Зет Трансфърс изпълнява се извършват с комфортни нови автомобили. Превозните средства са наши, с което гарантираме, че винаги са технически подготвени и в отлично състояние. Не разчитаме на други превозвачи или транспортни фирми да свършат това вместо нас. Автомобилите, които най- често използваме са 6 местни VW Caddy. Осигуряват достатъчно комфорт и пространство както за багаж, така и за пътниците по време на трансфера, което е особено важно, когато пътувате на по – дълги разстояния.

 

✔ Пътувате с надежден, лицензиран превозвач

А Ту Зет Трансфърс е лицензиран превозвач с разрешение да извършава международен превоз на пътници №10029, 05/06/2018 г. Нашите шофьори са опитни, пътували многократно разстоянието Варна – Букурещ и познават добре особеностите на пътя, а клиентите ни са винаги доволни. 

 

✔ Ако сте група от няколко човека, цената е още по- изгодна

Индивидуалните трансфери са много подходящи ако сте група от няколко човека, тъй като автомобилите, с които се извършват са 6 местни. В този случай цената от 320 лв за еднопосочен трансфер Варна – Букурещ излиза още по – изгодна. Резервирайте бързо и лесно онлайн на нашия сайт:

 

Индивидуалните летищни трансфери от Варна до Отопени и обратно са най- удобния и все по – предпочитан начин на пътуване. Ако се нуждаете от повече информация при организацията на вашия транспорт, не се колебайте да се свържете с нас!

 

 

Полезни Връзки:

Индивидуален Транспорт | Споделено Пътуване | Автопарк | Цени | Лицензи