Вижте какво прави Джени Суши на партито на Пулеви (ВИДЕО)

1
141
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Тервел Пулев загатна с кратко видео в Инстаграм как всъщност се е държала репортерката Джени Суши на партито след боксовата гала в Коста Меса, Калифорния.

Американката, която бе целуната от Кобрата след победата над Богдан Дину, и нае известна адвокатка, за да си търси правата, танцува доста палаво в скута на мъж от компанията на боксьорите. Нещо, за което братя Пулеви намекнаха още при прибирането си в България.

„3:00 часа сутринта, няколко часа след прословутата целувка Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!“, гласи текстът в страницата на Pulev Sport във Фейсбук.

На видеото също така се вижда колко далеч от репортерката се намира самият Кубрат.

Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред, която се е занимавала с редица дела за сексуален тормоз отвъд Океана, настояха за отнемане на лиценза на българския боксьор и определиха поведението му за „отвратително“.

В момента лицензът на българина е временно отнет за щата Калифорния. Пулев може да се състезава в други щати и в други страни, а окончателното решение на комисията в Калифорния ще стане ясно на 14 май. Тогава Кобрата трябва да се яви пред комисията, за да обясни действията си спрямо репортерката. Ако отговорният орган потвърди решението си, лицензът на Пулев ще бъде отнет за територията на САЩ.

Американската журналистка, чието истинско име е Дженифър Равало, но е известна с прозвището „Кралицата на голото суши“, заяви, че се е запознала с Пулев преди мача му срещу Богдан Дину в Калифорния. Това потвърждава думите на българина. След победата тя направи интервю с Пулев, по време на което той я сграбчи за лицето и я е целуна по устните. Репортерката твърди, че след това Кубрат я е сграбчил и за задните части.

Суши потвърди, че е била на партито на българските боксьори след гала вечерта в Коста Меса. Но заяви, че е отишла само, за да върши служебните си задължения и да вземе интервюта от присъстващите.