ЦСКА победи „Черно море“ с 1:0 :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
218
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

ЦСКА изостава вече само на 3 точки от лидера в Първа професионална футболна лига – „Лудогорец“. „Червените“ успяха да победят „Черно море“ с 1:0, а единственото попадение в мача бе реализирано от Али Соу от дузпа.

Наставникът на домакините Любослав Пенев предпочете да започне срещата без Кристиян Малинов и Николай Бодуров.

От „Черно море“ пък изразиха остро недоволство към някои от решенията на съдията Стефан Апостолов след края на мача.

През първото полувреме не липсваха положения и пред двете врати. Удар на Али Соу беше спасен от вратаря на гостите Дюлгеров. От „Черно море“ отговориха с опасен шут на Фенуш. Черниаускас също показа добър рефлекс. Минчев също опита да открие резултата, но безуспешно. Футболистите в червено продължиха да доминират на терена до края на първата част от мача и разчитаха повече на статични положения.

В 50-ата минута треньорът на гостите Илиан Илиев негодува остро, след като атака на неговия тим беше спряна от съдията, който отсъди нарушение в полза на ЦСКА. „Червените“ отговориха с опасен шут на Рубен Пинто, който попадна в ръцете на вратаря.

В 57-ата минута се наложи лекарският екип да влезе на терена, след като Енрике от ЦСКА се удари в тялото на защитник от „Черно море“ и изпадна в безсъзнание. За щастие той бе свестен бързо и дори не поиска смяна. 8 минути преди края на мача именно той навлезе опасно в наказателното поле на противниците, а защитникът Пламен Димов влезе остро в краката му. Съдията посочи бялата точка, а дузпата беше реализирана от Али Соу.

С победата ЦСКА се доближи само на 3 точки от лидера в първенството „Лудогорец“. Възпитаниците на Любослав Пенев успяха да се възползват по отличен начин от равенството между разградчани и „Берое“ 0:0.

В следващия кръг „червените“ гостуват на „Лудогорец“. Преди това двата тима ще играят един срещу друг и на четвъртфинал в турнира за Купата на България.

„Черно море“ пък е последен в първата шестица на първенството само кръг след старта на плейофите.