Афилиейт програма – афилиейт мрежи и маркетинг. Афилиейти

1
151
Добави коментар

Какво е афилиейт програма?

Афилиейт програма е автоматизирана система която Ви дава възможност да печелите пари в интернет или да рекламирате своят уеб сайт.

Как да се регистрирам?

Просто попълнете данните които ви изисква системата и готово

Какво трябва да правя кога се вклюва в афилиейт програмата?

Имате избор на рекламни материали – след като изберете най-удачния за вас метод сложете съответния html код и готово.

От къде да получа своя уникален линк?

Умикалният линк по-които се различавате от всички други потребители можете да намерите на главната страница на своя контролен панел

Какво да направя ако имам проблем?

Поддръжка 24/7 – просто се свържете с нас

Как и къде да се информирам най-добре?

Предлагаме страници създадени изцяло за уебмастъри от които можете да получавате информация, помощ и нови идеи.

Affiliate (афилиейт)маркетинг – това е начин за разпространение и рекламиране на даден вид услуга или стока от други интернет потребители с цел печалба. Афилиейт маркетингът може да се реализира в собствен уеб сайт или блог, но и директно в уеб пространството без да разполагате с личен сайт или уеб блог. Affiliate маркетинг е най-разпространения метод за реализиране на печалба онлайн.

Афилиейт – Аffiliate

° Т.нар. афилиати или казано по друг начин рекламодатели. ° Мрежа или програма – това е автоматизирана система която дава възможност за осъществяване на маркетинга.

Видове афилиейт програми

° Мрежи които предлагат комисионна за продажбата на стока или услуга. ° Мрежи които предлагат определена сума на клик ° Комбинирани афилиейт мрежи които предлагат и двата начина.

Регистрация в афилиейт мрежа

° Нужен ви е валиден имейл адрес за получаване на информация. ° Избор на начин за плащане от администратор. ° Избор на афилиейт мрежа с безплатна регистрация.