Мнения – доволни киенти. Уеб дизайн и графичен дизайн

1
115
Добави коментар

Тодор Господинов – Варна Търговия с авточасти

До скоро смятах, че да развиваш малък бизнес в България е неосъществима мечта. Въпреки всичко реших да опитам и както предполагах не беше никак лесно. Бях на път да захвърля всичко, когато случайно попаднах на хората от WEB PRO BULGARIA. Благодарение на тях, вече година и половина работя усилено, получавам голям брой поръчки и се радвам, че се престраших да опитам. Благодаря Ви

Веселин Тодоров – Балчик Туристическа агенция

Туризмът е една от сферите на бизнеса, в които се чувставам наистина силен. Цял живот съм се занимавал с това и реших да опитам сам да си бъда началник. Оказа се, че не е никак лесно да намериш клиенти в условията на конкуренция от големите туристически компании. Благодарение на сайта, който си поръчах и популярността, която той ми донесе, фамилната ми къща- хотел е резервирана за целия летен сезон. Благодаря Ви

Александър Маринов – Русе Магазин за цветя

Ще си спестя гръмките суперлативи и хвалби по адрес на екипа на УебПро. Само искам да им благодаря за това, че промениха живота ми и ме накараха да се усмихвам отново. Онлайн каталога, който ми изработиха донесе на мен и семейството ми работа, за която не бях и мечтал, и възможност да гледам с надежда към бъдещето.

Йонко Димитров – София Ремонт на компютри

Здравейте професионално се занимавам с ремонт на шевни машини,нямам ателие или офис разчитах само на няколко обяви във вестника от който не получих и 1 нов клиент тогава се сетих,че може да си купя уеб сайт след кратко разглеждане на офертите в интернет се спрях на WebPro , сайтът ми е малък,но пък за сметка на това оптимизиран.

Мая Георгиева – Варна Моден дизайнер

Занимавам се с компютри от доста време,но нищо не разбирам от сайтове за това реших да си купя сайтът ми е с 2000 посещения на ден работата ми се увеличи двойно оценката която давам на екипа е 6+.

Живко Тодоров – Мелник Техник на шевни машини

Най-добрата реклама за вашият бизнес малък или голям е уеб сайт.Сдобих се с много нови клиенти пожелавам същото и на вас.Благодаря на екипа на WebPro за страхотната оферта която ми предложиха.

Найден Миленов – Монтана Производител на обувки

Много дълги години градих своя бизнес и той е изключително важен за мен, затова се радвам, че имам лоялен бизнес партньор в интернет – всичко което Ви е нужно за развитие на вашият онлайн или местен бизнес ще получите на изгодна цена.

Веселина Драгнева – Добрич Стоматолог

Започнах своя бизнес преди години развивах го и работех здраво. Мислех си много време как да разширя своя бизнес и тогава ми хрумна идеята да предлагам продуктите си в онлайн магазин, което беше най-доброто ми бизнес решение. Благодаря ви WEB PRO BULGARIA.

Мариян Гинков – Сливен Изработка на мебели

Занимавам се с ръчна изработка на мебели – преди години бизнесът ми вървеше добре, но за жалост в последните години не вървеше. Тогава се разрових в нет-а за информация относно реклама. УЕБПРО БЪЛГАРИЯ беше всичко от което се нуждае моят бизнес. Рекламата която поръчах беше по-добра отколкото си мислех, че ще бъде. Малкият ми рекламен уеб сайт се разрастна във времето и сега заема много важни позиции в търсачките.

Драго Петев – Плевен Търговия с детски играчки

Здравейте, занимавам се търговия на детски играчки от 10 години и успях да разработя два магазина в центъра на Стара Загора. Тогава съвсем случайно попаднах на сайтът на УЕБПРО БЪЛГАРИЯ в социалните мрежи и се свързах с тях. Информацията която ми беше нужна за търговията в интернет получих от тях. Поръчах онлайн магазин с отлична оптимизация и реклама което се оказа отлична идея за моят бизнес.

Петко Иванов – Хасково
Извършване на ремонтни услуги

Отлична работа на целия екип. С това което ми беше нужно никой не искаше да се захване, екипт на тази фирма освен, че свръши работата много добре, но и ми предложиха услуги който до сега не подозирах, че съществуват.

Георги Петев – Видин
Охранителни системи

Обикновенно хората биха приели, че без уеб сайт няма как да предложа определена услуга и в 90% от случайте те ще бъдат прави. Изработката на един качествен уеб сайт дава много възможности за моя бизнес.

Янислав Кирев – Пловдив
Ремонт на хладилна техника

Здравейте, казвам се Янислав Кирев и се занимавам с ремонт на хладилна техника. Бизнесът ми напоследък не вървеше много добре и реших да закупя един уеб сайт, когато пуснахме сайта ефекта не беше видим, но с течение на времето запитванията и обажданията от сайта се увеличиха. Доволен съм много. Безупречно обслужване, професионално и денонощно информиране на клиенти са само част от положителните отзиви за фирмата.

Калин Чепареев – Пазарджик
Изработка на продукти от пластмаса

Работата ми е свързана предимно с чужбина защото, тъй като се занимавам с производство се нуждая от по-големи поръчки защото имам много персонал. Преди пускането на уеб сайт на български език си мислех, че няма да успея да направя така, че да работя и с български фирми. Когато обаче търсенето се увеличи вече имам тая възможност и съм безкрайно благодарен на целия екип.

Мая Керева – Габрово
Търговия с дрехи

Имах магазинче в центъра на гр. Габрово, което след като разработих печелеше добре, но в последствие оборотите ми намаляха. Започнах да се интересувам от изработването на онлайн магазин за моите нужни и търговски намерения. Това ми откри невероятни възможности защото мога да публикувам и продавам продукти с комисионна от други магазини, което увеличава видовото разнообразие.

Христо Нинчев – Бургас
Поставяне на климатични системи

Здравейте, когато говорим за климатични системи информацията която е нужно да се предостави на потенциалните клиенти е доста голяма. Нямаше по-добър начин да представя услугите си в интернет на хора търсещи конкретно този тип услуги. Сайтът ми е супер и съдържа галерии, текст, информация за фирмата и много добре представени услуги. Благодаря Ви бих казал, че работата на фирмата е на много високо ниво.