А1 вече събира и дава пари за гледане на реклами :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
212
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

A1 SmartAD е безплатно приложение, което предлага рекламно съдържание, съобразено интересите и предпочитанията на клиентите, които са  посочени при регистрация в него.

A1 SmartAD ще дава бонус на абонатите от 3 000 MB мобилен интернет в мрежата на максимална скорост всеки месец, а за всяко сваляне на приложението от А1 ще даряват по 1 лев на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ), която ще помогне на бедни деца да останат при своите семейства и да ходят на училище.

Ето какво казват от А1 за новото приложение:

A1 SmartAD е безплатно приложение с добавена стойност, която ти позволява да се включиш в значима социална кауза. Същевременно получаваш допълнителни придобивки под формата на интернет трафик в замяна на това да гледаш ограничен брой рекламно съдържание. За всяко сваляне на приложението ние от А1 ще даряваме по 1 лев на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ), която ще помогне на бедни деца да останат при своите семейства и да ходят на училище.

Чрез приложението и каузата, с която то е обвързано, искаме да помогнем на възможно най-много деца в нужда, осигурявайки им не просто финансова подкрепа, а дългосрочна помощ в няколко основни направления: ранно детско развитие, здраве и образование. За целта до голяма степен ще разчитаме на твоето желание да се включиш, което ще помогне на нашите партньори от НАПГ, да подкрепят определен брой избрани семейства с материални придобивки, консултации и съвети.

Ползването на A1 SmartAD ще ти даде бонус от 3 000 MB мобилен интернет в нашата мрежа на максимална скорост всеки месец. За да можеш да се възползваш от предложените бонуси, трябва да гледаш определен брой рекламно съдържание на ден, като A1 SmartAD ще генерира не повече от една визия или клип на час, за да не ти се натрапва. Клиповете ще са с дължина до 8 секунди и ще се визуализират без звук.

Приложението включва реклами, оферти, промоции, а също и образователно, социално и забавно съдържание. Това съдържание не се таксува по никакъв начин, като при желание от твоя страна можеш във всеки момент да го пропуснеш, а устройството ще продължи да работи при пълния си капацитет.

Бъди част от една социално значима кауза и помогни на дете в нужда да остане при родителите си и да получи необходимите условия за развитие и образование.