Коя фирма за матиране на стъкла да изберем?

2
157
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Има много фирми, които правят реклами в София, но малко са тези, които ще свършат работата както трябва на евтина цена. Не че ние работим без пари, но за нас е по-важно да сте доволни и пак да се върнете да поръчате. Имаме специален екип, който се занимава само с матиране на стъкла и ви уверяваме, че са наистина доста добри в това, което правят. Като допълнителни опции предлагаме предварително почистване на стъклените повърхности, обезпрашаване и гланциране преди самото брандиране с фолио.

Какви фолиа се използват за матиране на стъкла?

За матиране на стъкла може да се използват фолиа с висока светлопропускливост или такива, които са плътни и не пропускат. Най-много се слага сив мат песъкоструй. Леко грапав е като шкурка 400 и е идеален за закриване на работно място, изолиране на приемна с хора, клетки в офис на бизнес сграда. Това фолио се полага по специален начин и е по-добре да си платите един път отколкото да се пробвате и да се мъчите с месеци, години и т.н. Е разбира се има и изключения при облепяне с фолио.

Какви видове матиране на стъкла има?

Най-общо казано матиране на стъкла може да се направи частично или абсолютно по цялата височина на прозорците. По-търсения вариант е този с фолиране на част от повърхността, защото така все пак по-евтино и естетически стои по-красиво и изискано. Разбира се това не е задължително условие като си поръчвате брандиране на офиса и може да се измислят някакви разновидности в дизайна. Ние сме на разположение за въпроси и ще ви помогнем заедно да вземем най-доброто решение – предлагаме ви и вие си давате тежката дума накрая как да бъде.

За колко време се прави матирането на стъкла?

Матиране на стъкла може да стане за около час работа при подготвена база. Все пак за да ви кажем по-точно трябва да уточним площта квадратни метри и дали има нещо допълнително, с което да се съобразим. Иначе, самия дизайн и плотерно рязане става бързо като ни хванете в ход с друга поръчка от същия тип. Матирането с фолио е най-поръчваната форма за брандиг в съвременните бизнес среди концентрирани в търговските центрове и паркове. Ако имате магазин вижте повече информация за облепяне на витрини.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани