Kaufland обогатява асортимента си детски дрешки Kuniboo с нови сезонни предложения

1
186
Добави коментар
NoviniteBG
NoviniteBG

Kaufland обогатява асортимента си детски дрешки Kuniboo с нови сезонни предложения

4 април 2019 г.

Kaufland обогатява асортимента на собствената си линия бебешки дрехи Kuniboo с нови сезонни предложения. Дрехите Kuniboo са изработени изцяло от био памук, с мисъл и грижа за най-малките представители на семейството. Обогатеният асортимент на Kuniboo включва нови 39 сезонни артикула, сред които клиентите на Kaufland могат да открият богато разнообразие от цветни бебешки дрехи и принадлежности.

Сред допълнителните сезонни предложения от марката са бебешки блузи с дълъг ръкав, жилетки, памучни гащеризони, ефектни рокли за момичета, панталони от висококачествен деним, меки пуловери и много други.

Линията Kuniboo е изработена от висококачествени материи, с грижа за най-малките, но и с мисъл за околната среда. Дрехите се произвеждат по строги критерии, като за всеки артикул са използвани влакна от био памук, сертифициран по стандарта GOTS* и текстил, сертифициран по стандарта Ökotex 100**. Продуктите са произведени при щадящи околната среда условия и са тествани в независими лаборатории и институти.

Kaufland се включи и в глобалната кампания Greenpeace-Detox на международната организация Greenpeace, с което подкрепя избягването на опасни химикали и съблюдаването на важните екологични и социални стандарти на производствените условия. Затова всеки артикул е в удобна опаковка, създадена с грижа към природата, която позволява на потребителите да се убедят във високото качество на продуктите още преди самата покупка.

За опаковките са използвани сертифицирани по стандарта FSC*** хартия и картон, вместо пластмаса. Това е в резултат от последователната политика на компанията да намали използването на пластмаса до 2025 г. и да подсигури на 100% рециклируемостта на пластмасовите опаковки на собствените марки продукти.

Марката Kuniboo беше представена от Kaufland през 2018 г., като до момента предлага 130 постоянни артикула, чийто брой ще нараства през 2019 г. Дрехите от линията могат да бъдат открити във всички търговски обекти на Kaufland в страната. Сред най-търсените предложения на марката са бодита с къс и дълъг ръкав, следвани от блузки и панталонки.

*Стандарт GOTS: Глобалният органичен текстилен стандарт включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.

**Стандарт Ökotex 100: Глобален стандарт за независимо тестване и сертифициране на текстилни продукти, който гарантира, че всички части на артикула отговарят на изискванията и критериите, които са поставени: текстил, копчета, етикети, използвани цветове, конци, ципове.

***Стандарт FSC: В асортимента на Kaufland ще откриете огромен избор от собствена марка продукти, сертифициарни спрямо строгите изисквания на Forest Stewardship Councils, сред които салфетки, тоалетна хартия и носни кърпички, както и въглища за скара. При покупката на продукти, сертифицирани от FSC, Вие изисквате устойчиво стопанисване на горите по целия свят.

За Kaufland

Kaufland e търговска компания, оперираща на интернационално ниво с повече от 1 270 обекта и екип от 140 000 човека в седем държави в Европа.
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от 6400 служители. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.