Спечелете ваучери по 300 лв. и 1220 тениски от Libresse

1
302
Добави коментар
pgp

За да участва в Кампанията, всеки участник следва да направи следните стъпки:

1. В периода на Кампанията да закупи в рамките на една покупка поне 2 (два) бр. продукти с марката Libresse.

2. Да се регистрира за участие в уебсайта на играта www.mechtaismelo.bg, като за целта попълни регистрационна форма, която включва следните данни: име; фамилия; e-mail; телефонен номер.

3. След регистрацията си да качи в своя профил снимка на касовата бележка за покупка на участващи в Кампанията продукти Libresse, която да отговаря на следните критерии:

    Снимката не трябва да е по-голяма от 5 мегабайта     Снимката трябва да е във формат .jpg или .png     Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат)     Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането ѝ.     Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на минимум два или повече продукти с марката Libresse.     На снимката трябва ясно да се виждат обекта, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номера на касовата бележка, както и да присъстват минимум 2 (два) бр. от участващите в промоцията продукти Libresse.