Грижа за деколтето и шията след 40+

1
140
Добави коментар
kozmetikata
kozmetikata

Грижа за деколтето и шията след 40+

С напредване на възрастта кожата на шията ни се отпуска и сбръчква и дори лицето ни да остане перфекто възрастта проличава.

Кожата на това място е нежна, чувствителна, с малко мастни жлези, именно заради това се състарява по-бързо. Правилното почистване, подхранване и грижи, гарантират добрият и външен вид за по-дълго време.

Почистването Изберете сапун или душ гел, който не е много силен, той не трябва да изсушава кожата. Поставете измивното средство с мека гъба, а не направо върху кожата. Температурата на водата не бива да е много гореща. Веднъж седмично ексфолирайте кожата на шията и деколтето, като използвате ексфолиант за лице, а не за тяло. Ексфолиацията не бива да е агресивна.

Подхранване Нанасяйте крем! Отново използвайте такъв за лице, а не за тяло. Ако ви се стори, че кремът ви е твърде мазен, отстранете излишното количество 15 мин след нанасяне с мека салфетка.

Масажи и упражнения Докато нанасяте крем може да масажирате кожата си, но внимавайте да не я опъвате и разтягате. Поглаждайте я и леко я пощипвайте. Това ще я снабди с кръв и кислород. Не масажирайте кожата „на сухо“ без крем или лосион. Правете упражнения всяка вечер, като навеждате глава към гърдите си, така че брадичката да допира шията. Движете я към двете рамене. 2-3 минути от това упражнение са достатъчни.

Козметика за шия и деколте Крем за Лице, Шия и Деколте с Черен Кимион от Nacomi Подходящ за лице, деколте и шия, с лека консистенция, която бързо попива, без излишно да омазнява. Кремът предпазва от преждевременно застаряване на кожата, като стимулира възстановителните процеси на клетките, подхранва и хидратира. Защитава от вредните радикали във въздуха. Подходящ за всеки тип кожа и за ежедневна употреба. Произведен от изцяло натурални масла, не съдържа животински мазнини, консерванти и парабени. Подмладяваща грижа за шията и деколтето от PHYTOMER Тази подмладяваща емулсия се противопоставя на видимите признаци на стареене в областта шията и деколтето – съдържа масло от Salicornia (крайморско растение), което изглажда фините лини и бръчки, масла от ший и сладък бадем – които хидратират и омекотяват кожата.Кожата се чувства гладка, изглежда по-млада и свети с брилянтен блясък.

Дневен крем с двоен хиалуронов комплекс от Pharma Hyaluron Нежна грижа, която хидратира в дълбочина, успокоява, матира кожата и заличава бръчките. Със свеж аромат и лека текстура, която лесно попива и не омазнява. Използвайте сутрин върху почистена кожа на лицето, шията и деколтето.

Колаген – лице, шия, деколте от DNC Колагенът засилва защитните свойства на кожата. Поддържа равен тен на кожата и я прави по-гладка.

Лифтинг (in) крем за шия и деколте Neck Decollate Firming Cream от GERMAINE DE CAPUCCINI Структурата на дермата се подсилва само за 3 седмици, благодарение на действието на V-матрица. Има мощно антиоксидантно действие. Стяга, лифтира, анти-ейдж efekt. Съдържа екстракт от еделвайс.

Kozmetikata.com