„Living coral“ – цвят корал със златист оттенък е новият моден цвят за 2019 година

1
168
Добави коментар
kozmetikata
kozmetikata

„Living coral“ – цвят корал със златист оттенък е новият моден цвят за 2019 година

PANTONE 16-1546 Living Coral е цветът, който създава едновременно живот и топлина във всички аспекти на ежедневието.

Символизирайки нашата вродена нужда от оптимизъм и радостни занимания, PANTONE 16-1546 Living Coral въплъщава желанието ни за игриво изражение.

В славното си, но за съжаление по-неуловим, демонстриращ се под морето, този оживен и шикозен цвят хипнотизира окото и ума. Лежейки в центъра на нашата естествено ярка и хроматична екосистема, PANTONE Living Coral напомня за това как кораловите рифове осигуряват подслон на разнообразен цветен калейдоскоп.

В продължение на 20 години цветът на годината на Pantone е повлиял на решенията за разработване и закупуване на продукти в различни индустрии, включително мода, домашно обзавеждане и промишлен дизайн, както и продукти, опаковки и графичен дизайн.

Процесът на избор на Цвят на годината изисква внимателен анализ и анализ на тенденциите. За да стигнат до избора всяка година, цветовите експерти на Pantone в Института за цветове Pantone разледват света, търсейки нови цветни влияния. Това може да включва развлекателната индустрия и филмите в производството, пътуващите колекции от изкуства и новите артисти, модата, всички области на дизайна, популярните туристически дестинации, както и нови стилове на живот, playstyles и социално-икономически условия. Влиянията могат да произтичат и от нови технологии, материали, текстури и ефекти, които влияят върху цвета, съответните платформи на социалните медии и дори предстоящите спортни събития, които привличат вниманието на целия свят.