Спечелете 100 ваучера по 1000 лв. за почивка от Lidl

2
463
Добави коментар
pgp

От 1 до 30 април пазарувай за не по-малко от 20 лв. и регистрирай касовата бележка и можеш да спечелиш един от 100 ваучера по 1000 лв. за почивка в България или чужбина. Всяка седмица от 08.04. ще теглим по 25 късметлии и ще обявяваме имената им на lidl.bg/pochivka.

В рамките на Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да участва неограничен брой пъти, при отчитане на условието, че с една касова бележка не може да се участва повече от веднъж, т.е. за всяко участие е необходима отделна касова бележка.

Участникът следва да запази касовата бележка, с която е участвал, до един месец след приключване на Периода на провеждане на Играта, тъй като представяне на копие на същата е условие за получаване на награда в Играта, в случай че Участникът бъде изтеглен като победител. Наградите, които могат да бъдат спечелени при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, са: 100 ваучера за пакет туристически услуги до избрана от печелившия Участник дестинация в България или чужбина, всеки на стойност 1000 лв.