Талантливи бургазлийки готвят Великденски благотворителен базар

1
186
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Представителките на Движението на българските майки в Бургас вече усилено се готвят за традиционния си Великденски благотворителен базар. Тази година той ще се проведе в дните 19, 20 и 21 април на пл. “Тройката”. Сръчните бургазлийки отново ще предложат уникални сувенири, украси и подаръци с кауза.

Средствата, които ще се съберат и от този Благотворителен базар на ДБМ – Бургас ще се изразходват отново за екскурзии, театри, организиране на детски празненства и всякакъв вид положителни емоции за деца в неравностойно положение от: Център за обществена подкрепа – гр. Бургас, ДМСГД “Вяра, надежда и любов” , Помощно училище “Отец Паисий” и част от ЦНСТ в града. Със средства, събрани от благотворителния базара ще бъдат подпомагани и самотни майки и социално слаби семейства с деца в риск.

Движението на Българските майки организира благотворителни базари за дванадесета поредна година. Каузата им обикновено са децата в неравностойно положение. Със събраните средства се организират интересни забавления, рождени дни, екскурзии и други изживявания, които за повечето деца са даденост.