Какъв гардероб да изберете за Вашият нов дом?

1
249
Добави коментар
mebeli-bogdan
mebeli-bogdan

Покупката на гардероб, без да е в комплект с друго спално
обзавеждане, често води до затруднения. И при самия избор, и след това ,при
монтажа.
Съветът на нашия екип е, когато подбирате гардероб, то да го избирате заедно
със самата спалня, и естествено, да закупувате спалното обзавеждане цялостно,
със завършен вид.

От практиката Ви казваме, че често се получава разминаване,
което бива разминаване по цвят, по модел, несъответствия на дизайн, украшения и
други, все причини, които биха довели до влошен цялостен вид на спалнята.

Ако приемем, че вече спалнята Ви е обзаведена, но желаете да подмените гардеробът с нов, то тогава трябва да се съобразите с няколко изключително важни фактора. Ето и едно добро решение: Снимате настоящата спалня, пращате я на експерти, предлагащи триизмерно обзавеждане по задание на клиента, и едва тогава избирате самите гардероби. Естествено, те могат да бъдат един, два или повече, в зависимост от размера на Вашата спалня.

В този случай ще придобиете максимална представа как би стоял бъдещият Ви гардероб на фона на настоящото обзавждане.

Естествено, бюджетът, който сте заделили, както при всеки друг тип обзавеждане, и тук играе ключова роля, тъй като съществуват модели гардероби, които са изключително луксозни, с много модули, които добре сортират Вашите дрехи, както и такива, които са базови модели, семпли, но и на ниска цена.

Трябва да отчетем, че гардеробът се явява една от най-важните части за обзавеждането на спалнята. Естествено, той се нарежда веднага след самата спалня, но понякога бива подценявам, самото значение бива подценявано, което във времето си изиграва своята роля.

Някой правят грешката, да поставят гардероба в коридори, антрета, което Ви съветваме да не правите. Мястото, където се приготвяте, гримирате, обличате, то е и мястото за гардероба ,за да Ви бъде на една ръка разстояние. С други думи – мястото за гардероб се подбира още от самото проектиране на обзавеждането в спалнята. Ако е къща, още от самото построяване. В случай, че живеете в апартамент, то разположението на мебелите трябва да бъде съобразено и с бъдещ гардероб.

Няма как да не споменем за функционалността на гардероба. За старт трябва да гледаме дали на вратите има огледала ,или не. Тъй като гардеробите са обемисти, често клиенти ги поръчват с огледала, на които дамата да може да се огледа в цял ръст. Именно и това Ви препоръчваме на Вас. Да има огледала. Трябва да отбележим, че този тип продукти стават по-тежки и по-трудно се транспортират. Често, гардеробите биват закупувани в традиционен вид и на по-късен етап, към тях се прибавят огледала.

Разпределението на рафтовете, т.е. вътрешното разпределение също е много важно. Всичко зависи от конкретния случай.

Каквото и да си говорим, изборът на гардероб крие своите особености. Трябва сериозно и отговорно да подходите при този тип обзавеждане, за да се радвате на функционалност и практичност във времето.