Магазин за бельо Пловдив „DANTELi“

1
375
Добави коментар
raste
raste

Магазин за бельо Пловдив „DANTELi“ е новото име на магазинът ни. Така лесно ще можете да ни намерите в кв. Тракия, бл. 173, вх.Б – ул. Недялка Шилева №2. Блокът се нарича „Гербера“ и е на лесно място в кв. Тракия. Пред магазинът ни има паркинг, който може да се ползва от клиентите ни.

Сега при нас ще можете да намерите голямо разнообразие от българско дамско и мъжко бельо на доказани марки като „Ивон БГ“, „Златев БГ“, „Деси и Стайков“, „Мис Марис“, „Авангард“, „Престиж“, „Мимо“, „Дафи“… Предлагаме памучни дамски и мъжки потници, дамски и мъжки тениски, памучни дамски бикини, прашки и бразилиани. Мъжки памучни боксерки и слипове, класически мъжки потници и тениски. Памучни дамски и мъжки пижами и дамски нощници. Всички те са в разнообразие от цветове и шарки, а памука е пениран – не се спира, цветовете са трайни, цените достъпни! Някои модели от пижамите и нощниците са до 5XL. Потници и тениски до 3XL. Бикини от памук до 2XL. Сутиени до 100B, 100C, 100D чашка.

Също така чорапи и чорапогащници от Pompea и JolieFolie. Класически модели и секси чорапогащници от фина мрежа. Силиконови чорапи, подходящи за всеки изискан тоалет.

През годините не спираме да разнообразяваме асортимента си и да добавяме качествени неща на достъпни цени.