Titta Silky Skills – изработка на сайт и продуктово заснемане

1
196
Добави коментар
narabova
narabova

Titta Silky Skills – изработка на сайт и продуктово заснемане

 

Titta Silky Skills е стартиращ малък бизнес за био козметични продукти, които осигуряват деликатна грижа със сертифицирани натурални съставки. Неговата създателка Татяна Слепцова – Тита работи повече от 15 години като професионален гримьор в телевизията, театъра и световното киното. Индивидуалният й подход към всеки актьор я прави личен гримьор на знаменитости като: Salma Hayek, Marisa Tomei, John Malkovich, Cuba Gooding JR, Adrian Brody, Martin Sheen, Brenton Thwaites.

Задачата:

Да подпомогнем стартирането на бизнеса с дизайн и изработка на уебсайт, съдържащ  портфолио, онлайн магазин и блог. Регистрация на домейн и покупка на хостинг план, както и професионално заснемане на продуктите на марката.

Какво направихме:

Запознахме се с идеята на козметичната линия и поискахме повече информация за бизнеса и целите, които трябва да постигне и изпълнява сайтът. Започнахме с проучване, като сравнихме дизайна и функционалностите на сайтовете за подобни продукти. Създадохме цялостна концепция за сайта и дизайн с цветове и елементи, които още повече да допълват усещането за натурални продукти.

Разработихме оптимална структура, която включва портфолио и информация за марката и създателката й, онлайн магазин, като и блог с полезни статии, които в дългосрочен план да подпомага SEO оптимизацията на сайта. Изградихме всички страници и добавихме такава с полезните свойства на съставките. Консултирахме клиента какво е важно за текстовото съдържание и направихме продуктово фотозаснемане на козметиката. Погрижихме се за домейна и хостинга, като на всяка стъпка съветвахме клиента кой е оптималният вариант за неговите нужди.

Направихме специализирано обучение за поддръжката на сайта и неговите социални медии. Обърнахме внимание какво е важно да следи клиентът, за да бъде запознат с представянето и резултатите на своя бизнес онлайн.

Извършени услуги:

Дизайн и изработка на  уебсайт с онлайн магазин; Професионално продуктово заснемане; Обучение за поддръжка на сайт. Консултации, свързани с поддръжка на социални мрежи.

Website: www.tittasilkyskills.com