Първият хотел ibis Styles ще бъде открит в София през 2021 г.

1
169
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Хотелската верига Orbis Hotel Group ще открие нов хотел в София през 2021 г. Веригата стартира разширяване на мрежата си в България, като подписа споразумение за управление на първия у нас хотел от бранда ibis Styles.

Хотелът ще бъде разположен в мултифункционална сграда, съчетаваща хотелска част, офисно пространство и конферентни услуги със зала за събития и срещи за над 300 души.

„Ibis Styles Sofia City ще бъде в новата, динамична част на София, където времето е един от най-ценните активи за бизнеса – на бул. „Цариградско шосе“, в близост до Sofia Tech Park, The Mall и летище София, и на няколко минути от центъра на града. Ето защо часовниците ще бъдат основната тема за интериорния дизайн на този нов модерен хотел“ – коментира Радина Стоянова, Project Manager на хотела.

София вече с разполага с един хотел от бранда ibis, който се намира до летището, но новият хотел ще бъде по-луксозен и с по-добра локация.

„ibis Styles Sofia City ще предложи 116 стаи и ще посрещне първите си гости през 2021 година. В София все още няма хотелски продукт като ibis Styles и поради уникалната комбинация от предимства като модерна концепция, съвременни технологии и най-добрите международни практики сме убедени, че този бранд ще бъде най-успешният избор за тази локация“, добави Радина Стоянова.