ОДМВР – Бургас обяви 80 свободни позиции за младши изпълнителски длъжности

2
363
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

ОДМВР – Бургас обяви конкурси за 80 свободни позиции за младши изпълнителски длъжности. За всички тях се изисква задължителна първоначална професионална подготовка.

Вакантните работни места са, както следва: – 64 щатни бройки за „полицай-старши полицай”, – 13 щатни бройки за „младши автоконтрольор ІІ-І степен” – 3 щатни бройки за „водач на оперативен автомобил ІІ-І степен (домакин на РУ). Освен стандартните изисквания за назначаване на държавна служба в МВР, към кандидатите по конкурса, са предявени и следните специфични изисквания: – да не са по-възрастни от 40 (четиридесет) години към датата на обявяване на конкурса; – да притежават диплома за завършено средно образование; – да отговарят на минималните изисквания за физическа годност и за психологическа пригодност /съгл. специализирани методики според Наредба №8121з-344/25.07.2014 г./; – да отговарят на медицински изисквания за работа в МВР /съгл.Наредба №8121з-345/25.07.2014 г./; – за длъжностите „младши автоконтрольор II – I степен” и „водач на оперативен автомобил ІІ-І степен (домакин на РУ), да притежават свидетелство за управление на МПС, а за длъжностите „младши автоконтрольор II – I степен” да притежават и удостоверителен документ за успешно завършен курс за оказване на долекарска помощ при пътно-транспортни произшествия.

Документи за участие в конкурса по образец се получават и подават в сектор “Човешки ресурси” – ОДМВР – Бургас, на адрес: гр. Бургас, ул. “Христо Ботев” № 46, всеки работен ден в 14.00 часа, в срок до 07.05.2019г. включително.