Отмъщението на прислугата: Асистентите разкриват най-мръсните тайни на звездите – ето кой кара да го къпят и кой ги държи на…

1
237
Добави коментар
elenita
elenita

Съвременните кумири са знаменитостите – обградени в ореол на слава и обожествявани от публиката. Виждаме ги да дават огромни суми пари за благотворителност, изнасят трогателни речи от сцената и пръскат чара си над феновете. Но това впечатление е измамно.

Истинския характер на известните познават най-добре техните служители: детегледачки, чистачи, домакини и лични асистенти.

 Много от тях, неспособни да понасят повече бурния нрав и странните искания на работодателите си, напускат и след това разказват на света цялата истина за живота на звездите .

Ето най-големите странности на знаменитостите :

1. Лейди Гага кара прислугата да топли леглото ѝ

Бившият асистент на Лейди Гага – Дженифър О’Нийл заяви пред репортери, че певицата отказва да спи сама, така че момичето трябва да споделя леглото с нея. „Тя ме будеше посред нощ, за да сменя филма във видеоплейъра, защото ѝ е омръзнал“, оплаква се Дженифър.

В допълнение, задължение на асистентката било да пуска водата и мие тоалетната след звездата, ако нещо не работи както трябва или певицата не може да намери бутона сама!

2. Мадона кара слугите да пазят диета

Мадона е обсебена от макробиотична храна и кара всички обитатели на дома си да са на строга диета. В допълнение, асистентът на певицата остава без сън, защото шест пъти на нощ трябва да ѝ носи бутилки с вода.

Всеки от помощниците, пипнат от строгата ѝ ръка, може да бъде накаран да измие тоалетната. За да понасят всички тези страдания, звездата им плаща половината от това, което дават нейни колеги.

3. Марая Кари моли да я поят през сламка

На асистентите на Марая Кари неведнъж се е налагало да събуват обувките от уморените крака на певецата, да ги обуват отново след известно време и след това да вървят с гръб към Мария, за да я хванат, ако започне да пада.

Те вече не са изненадани от исканията да събличат звездата или да измият главата ѝ, а също и да държат чашата със сода пред нея, докато тя пие през сламка. Тя уволнила детегледачката си заради … прекалената ѝ привързаност към децата. Според Марая, близнаците са престанали да разбират коя е истинската им майка.

4. Крисчън Бейл карал асистента си да му души подмишниците

Но при мъжете-звезди работата не е по-лесна. Бившият пи-ар на Крисчън Бейл, Харисън Чун, написа цяла книга за странностите на своя работодател. Когато актьорът тръгвал за снимки, Чун трябвало да се погрижи за петте домашни любимеца на домакина и тълпа от бездомни опосуми, живеещи в задния двор на имението. Но почистването на боклука след дивите животни било много по-приятно от това, да се слугува на самия актьор.

Често, преди да излезе на червения килим, Крисчън го карал … да помирише подмишниците му и да докладва дали мирише на нещо друго, освен на дезодорант.

5. Ани Лорак не наема млади хора

Според Лорак, изборът й е повлиян от случката с Арнолд Шварценегер (актьорът започва афера с възпитателката на децата си). За да не поглежда съпругът на певицата, Мурат, други жени, Лорак категорично отказва да наеме млади детегледачки на работа.

6. Бритни Спиърс съгрешава с фаст-фууд

Икономката на певицата заяви, че често намира под леглото ѝ опаковки от бургери, пържени картофи и празни пакети от Макдоналдс. Също така, според слуховете, певицата държала в килера си огромна колекция от секс играчки.

7. Райън Гослинг е обсебен от епилацията.

Икономката на актьора призна, че Райън често се качва по стъпалата на четири крака, периодично спи, поставяйки краката си на таблата на леглото и си прави епилацията на цялото тяло. Според слуховете, той просто не може да понася никаква растителност по тялото си.

8. Шарлийз Терон забранява на слугите да я гледат

Шарлийз Терон има странни искания: когато актрисата е вкъщи, слугите ѝ стъпват тихо, гледайки строго в пода, защото е забранено да гледаш Шарлийз или да говориш с нея. Ако някой иска да каже нещо на работодателя си или да зададе въпрос, трябва да го напише в дневник, да го остави на определено място и да получи отговор по същия начин.