Ваучери за заети лица ▷ Курсове в Бургас

1
149
Добави коментар
misisbean
misisbean

Защо да изберете да учите по програмата в Езиков център МИСИС БИЙН в Бургас?
БРОЙ ПОСЕЩЕНИЯ В СЕДМИЦАТА

Посещенията при нас са само ДВА ПЪТИ в седмицата, което прави ефективността от курса по-голяма, тъй като програмата е за работещи хора и трябва да имате време да усвоите преподавания материал. Курсистите от предишните обучения по програмата „Ваучери за заети лица“ в Бургас споделяха с нас, че при посещения три пъти в седмицата вечер е непосилно за тях да се подготвят и след известно време като се натрупа материал не могат да успяват и се демотивират. Ние искаме курсът да не е формален а наистина да ви помогнем да научите чуждия език и затова се съобразихме с желанието да учащите.

БЕЗПЛАТНИ ОРИГИНАЛНИ УЧЕБНИЦИ, СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНИ ЗА ПРОГРАМАТА

Получавате оригинални учебници за трите нива БЕЗПЛАТНО. Учебниците са на стойност 45 лева, но ние ви ги осигуряваме по програмата. По-важното е, че учебната система, по която сме избрали да се провежда обучението е по-лека и е подходяща за работещи хора, които нямат много свободно време. Системата е разработена така, че всеки следващ учебник преговаря материала от предния и така с натрупване обучението е по-ефективно.

ЕФЕКТИВЕН МЕТОД НА РАБОТА, ПРАКТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ НА КУРСА

По време на курса преподавателят раздава много помощни таблици, материали и изречения за превод. Те са изключително полезни за усвояване структурата на езика и придобиване на увереност, че усвоявате материала. Курсистите намират превеждането на изречения от български на английски език за най-ефективно, защото чрез тях реално на практика се научават да комбинират думите и граматиката.

МИНИ РЕЧНИК  ПО АНГЛИЙСКИ НА ВСИЧКИ НОВИ ДУМИ

Знаем, че най-трудното е ученето на новите думи, затова сме направили малък РЕЧНИК на всички думи от учебника, с произношението и превода на български. Ще получите разпечатани думите към всеки урок, подредени по реда на излизането им в текстовете.

КУРСОВЕ В МАЛКИ ГРУПИ

Броят курсисти, които включваме в една група е между 4 и 10 човека. Занятията се провеждат вечер, обикновено от 18.00 до 20.40 часа, с малка почивка по средата на урока. Продължителността на едно ниво е 2 месеца и половина, цялото обучение 300 учебни часа включва три нива и продължава 7 месеца и половина. Ако курсът започне началото на септември ще завърши средата на април.

ПРЕДЛАГАМЕ ИЗБОР ОТ КОЕ НИВО ДА ЗАПОЧНЕТЕ ОБУЧЕНИЕТО ПО ЕЗИКА

Повечето курсисти избират да започнат от съвсем начално първо ниво А1. Ако сте учили езика и желаете да започнете от второ ниво А2, ние  ще ви включим в такава група след като направите входящ тест.