Спечелете роботи, спортни гривни, слушалки и колонки

1
294
Добави коментар
pgp

Събери 3 късметлийски яйца и участвай в томбола за 123 награди.

Как да участвам?

1. Отвори приложението MyTelenor и кликни върху великденския банер. 2. Натисни върху яйцата и виж дали печелиш късметлийско яйце. 3. Събери 3 късметлийски яйца, за да участваш в томбола за награди.     3 яйца = 1 шанс за печалба     6 яйца = двоен шанс за печалба     9 яйца = троен шанс за печалба

Кампанията „Събери късметлийски яйца“ е валидна от 10.04.2019 г. до 30.04.2019 г. за клиенти на Теленор по абонаментни или предплатени планове, ползващи версия 1.10.0 или по-нова на приложението MyTelenor, на територията на Република България. Участниците имат право да участват в кампанията веднъж на всеки 24 часа в рамките на кампанията.

В Кампанията могат да участват лица, клиенти на Теленор по абонаментни или предплатени планове (страна по договор за предоставяне на мобилни услуги от Теленор, както и потребители на предплатени електронни съобщителни услуги на Теленор) .Необходимо е участниците в Кампанията да отговарят на условията, предвидени в настоящите правила, в т.ч. да са инсталирали и/или актуализирали мобилното приложение MyTelenor в периода на Кампанията до версия 1.10.0. или по-нова.

В кампанията не могат да вземат участие лица, които отговарят на горните условия, но се намират в роуминг.