3 дни до началото на Първата международна конференция по Емоционална Интелигентност

2
185
Добави коментар
eventA
eventA

Голям медиен и професионален интерес регистрира „Emotional Intelligence – Smart strategy for success“ – част от Седмицата на Емоционалната интелигентност в България

На 15 април в хотел Новотел в София започва Седмицата по Емоционална интелигентност. Тя включва Първата международна конференция по темата и сертификационно обучение, което ще бъде водено от д-р Джон Пелитери – президент на Международното общество по Емоционална интелигентност, Ню Йорк, САЩ. Д-р Пелитери и д-р Антонина Кардашева ще бъдат специални гости на д-р Неделя Щонова в предаването „Духът на здравето“ в ефира BTV от 09:00 ч. на 18 април.

Основателят на Фондацията за развитие на Емоционална интелигентност д-р Антонина Кардашева, д.пс.н.,  и един от лекторите на конференцията – Георги Христулев ще бъдат гости в предаването „100% будни“ по БНТ в петък, 12 април в 09:45 ч. Те ще разкажат повече за темите в конференцията и ще дадат яснота за значението и приложението на Емоционалната интелигентност в бизнеса днес. Темата за умението да управляваме емоциите си се очертава като все по-актуална в стратегическото лидерско развитие.

Партньори на Седмицата на Емоционалната интелигентност са всички общности, за които управлението на емоциите е част от визията за развитие и усъвършенстване. Конференцията и обученията се радват на голям брой регистрирани участници – експерти в областта на личностното развитие, обученията, коучинга, управлението на човешките ресурси. Местата са почти изчерпани.

Програмата на конференцията ще представи научния подход към тази сфера на психологията и нейното приложение в бизнеса. Целта е да бъдат събрани водещи изследователи и учени, които да споделят актуални международни проучвания и творчески приложения на Емоционалната интелигентност, да се обединят научните познания и резултати от изследвания в областта на Емоционалната интелигентност, които да са приложими за постигане на бизнес успех и управление на хора в бизнес среда.

Генерален спонсор на събитията в Седмицата по Емоционална интелигентност е компанията Smart Strategy. Събитието е подкрепено от спонсорството на издателство и печатница „Ковачев Прес“ и ресторант „Нота Бене“ в София, който ще е домакин на официалния коктейл вечерта на 15 април.

Пълната програма, възможност за покупка на билети за последните свободни места и регистрацията за участие в конференцията са на сайта:  http://www.foundation-ei.com/

 

*** Фондацията за развитие на Емоционалната интелигентност е център и за образование и обучение, развитие на лидерски и управленски компетентности, обмяна на информация и опит, както и реализиране на научни изследвания в областта на Емоционалната интелигентност. Чрез своята дейност Фондацията се стреми да допринесе за развиване на знания и компетентности в сферата на Емоционалната интелигентност в различни социални области и да подобри публичността за ефектите от нея при постигане на баланс между личен и професионален живот.