Echosline Karbon 9 Crystal No Parban – Защитен серум за коса с активен въглен без парабени 100ml

1
470
Добави коментар
mashbg
mashbg

Echosline Carbon 9l серумът придава на косата ви красота, гладкост и блясък. Той е идеален за подчертано или химически третирана коса , но е подходящ и за боядисана и руса коса . Можете да го нанесете върху суха и мокра коса. Абсорбира се много бързо и благодарение на леката си консистенция не прилепва и не натоварва косата.

Защитният серум за коса съдържа още девет растителни екстракта в допълнение към активните бамбукови въглища. Тази комбинация създава невидим филм, който е напълно защитен от негативните ефекти на външната среда. Тя ще придаде на косата мекота, жизненост и естествен блясък . В допълнение серумът е свободен от парабени и е подходящ за вегани.

Активни вещества:

активният бамбуков въглен има силни почистващи и детоксикиращи ефекти. Перфектно премахва мазнините, остатъците от стайлинг, замърсяванията и други отлагания. Той е 100% натурален, еко-сертифициран.

3 масла: нима, черен кимион и баобаб защитават и хидратират фибри

3 екстракта от екзотични плодове: манго, папая и ананас връщат жизнеността и енергията на косата

3 екстракта от билки: коприва, градински чай и бял равнец гарантират перфектна чистота на косата

Подходящ за:

Повредена, отслабена и химически напрегната коса. Дори за руса избелена коса.

Приложение:

Нанесете няколко капки на краищата и дължини на влажна или суха коса. Не изплаквайте и регулирайте както обикновено.

Echosline Carbon 9

Отнасяйте косата си с перфектно почистване и интензивна регенерация с продуктите за грижа за косата Echosline Karbon 9 . Със съдържанието на активен въглен и микс от девет растителни екстракта в дълбочина, той почиства косата и скалпа. Поддържа тяхната детоксикация и регенерация и им осигурява хранене.