Ирландия: Фалун Гонг практикуващи участват на парада за Деня на Свети Патрик

1
140
Добави коментар
Didohotep
Didohotep

Ирландия: Фалун Гонг практикуващи участват на парада за Деня на Свети Патрик

От кореспондент на „Минхуей“ в Ирландия

2019-04-09

Minghui.org

Фалун Гонг практикуващи участваха в парада за Деня на Свети Патрик в Корк, втория най-голям град в Ирландия, на 17 март 2019 г. Над 50 000 зрители изпълниха улиците, за да гледат парада.

Фалун Гонг практикуващи на парада за Деня на Свети Патрик в Корк
Шествието на Фалун Гонг се състоеше от трупа с барабани от династията Тан, танцувална трупа и група демонстрираща упражненията на Фалун Гонг. Техните ярки костюми, силни удари на барабаните, красиви лотосови цветя и успокояваща медитация спечелиха горещи аплодисменти.
Фалун Гонг практикуваща раздава хартиени лотосови цветя
Докато процесията на Фалун Гонг минаваше покрай централната сцена, домакинът каза на публиката, че Фалун Гонг е велика традиционна практика за самоусъвършенстване, която произлиза от Китай и че се практикува от повече от 100 милиона души в над 100 страни, откакто е представена през 1992 г.
В края на парада възрастна двойка каза на практикуващите, че са знаели, че Фалун Гонг е велик и че е преследван в Китай. Те изразиха желанието си да видят края на преследването колкото е възможно по-скоро.
Линк към оригиналната статия: http://en.minghui.org

Можете да разпечатвате и разпространявате всички статии публикувани на „Clearharmony” и тяхното съдържание, но Ви молим да цитирате източника.