Голмайсторът на „Левски“ Станислав Костов: Очаквам да победим „Лудогорец“

1
138
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Голмайсторът на „Левски“ и Първа професионална лига (19 попадения в 28 мача) – Станислав Костов, е оптимист за предстоящия мач на „сините“ срещу „Лудогорец“. Двата тима ще играят един срещу друг в неделя (14 април).

„Надявам се да сме си взели поука и да се представим по-добре срещу „Лудогорец“. Очаквам да победим. Нямам представа дали ще вкарам гол. Дали ще съм аз или някой друг, не е толкова важно. Аз съм зависим от моите съотборници, тъй като просто завършвам атаките. „Лудогорец“ ни победи преди един месец. Не знам защо срещу тях не играхме добре. Надявам се този път да зарадваме нашите привържениците“, заяви Костов.

Той коментира и решението мачът да се играе на националния стадион „Васил Левски“, вместо на „Георги Аспарухов“. От ръководството на „сините“ обявиха, че причината за промяна е неотложен ремонт на тревното покритие.

„На „Георги Аспарухов“ още нямаме победа, за нас няма обаче кой знае каква разлика, че ще играем на националния стадион. Дано победим отново“, каза той.

За бъдещето си Костов беше лаконичен – иска да изпълни договора си с „Левски“, където се чувства добре, а след това гледа към… италианския гранд „Интер“. Това е неговият любим отбор.

„Имах оферти от Турция през зимата, но избрах „Левски“. Това бе по-добрият вариант и съм щастлив. Не съм тръгнал обаче да ходя никъде. Може и да си остана в „Левски“. Фен на „Интер“ съм. Икарди си тръгва, може да ме вземат, ще им пиша“, заяви с усмивка той.