Когато си роден с призванието мода – говорим си със Златина Жекова от La Elegantia

1
206
Добави коментар
svetla58
svetla58

Когато се усмихне, лицето й се озарява от очарователна малка тръпчинка на лявата буза. Още с раждането си Господ я е белязал да бъде специална. Такава е и днес.
Нежността, красотата и женствеността в чистата си, нерафинирана форма, са нейният трендмарк и следващите неща, които забелязваме, щом погледнем към златното момиче Златина Жекова.

Родом си е наше чедо, но, заради големи амбиции и модни копнежи се мести да живее в Лондон, защото той събира в едно страстта на Злати към модата, пътуването и доброто образование.
Има бакалавърска степен по Международни отношения и магистърска по Международен бизнес и освен това може да ви постави на мястото ви на цели 4 езика, така че, в случай, че сте подценили нашето момиче, заради прекрасните й руси коси, веднага оставете преднамереността зад гърба си, защото интелектът й ще ви срази, точно както и прелестното очарование, които струи от осанката й.

Ако се опитате да я опишете с една дума, то нека тя да бъде елегантност (La Elegantia), но ако се опитате да я поберете в една дума – забравете! Абсолютно невъзможно!

Цветовата й гама е ангелска – златно и бяло.

Разбира се, съвсем очаквано, Коко Шанел е нейният избор за идол, модна марка и стил, който да следва.

От нея можете да научите много, но най-вече как да живеете пълноценно и да се обличате така, че хората да разберат, че сте един щастлив човек. Не пропускайте възможността да се запознаете със златната (любимият й цвят) Златина – една интернациоална fashion дива!

Казвам се Златина, и съм блогър за мода и пътувания! Завършила съм бакалавър по Международни Отношения и магистратура по Международен бизнес, но от 5 години се занимавам с блогърство. Вярвам, че трябва да си позитивен и да помагаш на хората около теб, когато можеш, за да бъдеш щастлив и да успяваш. Обожавам да пътувам и да опознавам нови места и култури. Също така, обичам да експериментирам с външния си вид и стила на обличане! Ако ме следиш в Инстаграм @laelegantia, всеки ден ще видиш нови постове от различни дестинации и в различни модни стилове. Не забравяй да ме последваш!

Име: Златина Жекова.
Зодия: Овен.
Роден град: София.

Домашен любимец: За съжаление постоянните ми пътувания не позволяват такъв.
Дизайнер: Chanel.
Най-голямото съкровище в гардероба ми: чанта на Chanel.
Заведение: В София – Планет.
Песен: Calma – PedroCapó &Farruko.
Книга: “Монахът, който продаде своето ферари”.
Филм: “Красив ум”.
Цвят: бял.
Питие: бяло вино.
Салата или хамбургер: мм… хамбургер.
Токчета или кецове: токчета.

Рокля или дънки: определено рокля!
Вечен моден идол: Coco Chanel.
Аксесоар: обици.
Продукт за лице: хидратиращ крем на Clinique.
Червило: лилаво – за цвят, MAC – за марка.
Парфюм: Kilian Forbidden Games.
Сутрешен ритуал: кафе, закуска и имейли! Сутрините ми винаги започват с проверка на имейлите, които съм получила, а след това започвам да планирам деня си!
Закуска: обикновено кафе, портокалов сок и кроасан.
Сладко изкушение: обожавам всичко сладко! Най-вече сладолед!

Шопинг дестинация: най-често моловете!
Модно списание: Vogue.
Тенденция/модно течение: обожавам новата тенденция на пастелни цветове.
Какво винаги нося в чантата си: червило, парфюм, телефон, портмоне! Почти винаги ползвам малки чанти и гледам да не нося много неща със себе си.
Техниката, която използвам: нямам определена техника, която ползвам.
Перфектната ваканция е в: Куба!
За или против онлайн пазаруването? Определено За!

+1: Моден съвет към читателите на eMODNO: не се страхувайте да експериментирате с външния си вид и стила на обличане! Всеки сезон представя нови тенденции и промяната в стила, когато тя е умерена, може да донесе само положителни емоции!

+2: Beauty съвет към читателите на eMODNO: грижете се за кожата си от ранна възраст! Дрехите могат да се заменят, но кожата си остава вечно ваша.

Лично послание към читателките на eMODNO: Винаги може да научите нещо интересно! Статиите са на различни теми, от правилно хранене до последни модни тенденции, което не само, че може да ви е от полза, но и не ви отегчава.

Редактор: Марина Делева

Тагове
La Elegantia, блог за лайфстайл, блогър, блогър визия, блогъри, български блогъри, Златина Жекова, Коко Шанел, лайфстайл, мода, пътуване