Чудесата, които прави черната миди рокля

1
126
Добави коментар
svetla58
svetla58

Черната миди рокля е онзи моден артикул , който всяка жена трябва да има в гардероба си. Тя е по-casual еквивалента на Little black dress, която стана емблематична за всяка шикозна дама.

 

Тук нещата стоят по същия начин, само че се оказва, че миди роклята е доста по-носивна и адаптивна, защото с различните си дизайни, кройки и материи, тя успява да се вмъкне буквално навсякъде и по всяко време.

 

Няма значени какъв ще е поводът, по който ще я сложите, тя със сигурност ще си свърши работата отлично. От официален ивент до рожден ден в парка или пък парти в някой готин нощен клуб.

 

Позитивите за нея продължават – още по-готиното е, че тя е идеално решение за офиса, а и за вечерна среща след това. Само ще трябва да поосвежите грима и да сложите малко блясък – където пожелаете.

 

Още едно нейно качество е, че можете да метнете един блейзер отгоре й и вече имате по-шикозна визия. Нахлузете елегантни черни обувки на среден ток и вече сте готови за офиса.

 

Ако смените блйзера с кожено моторджийско яке и боти до глезена – вече сте пънк мадама, готова да лудее цяла нощ или пък да обикаля града на мотор.

Ако си позволите да сте още по-смели – комбинирайте с ботуши в ярък цвят, за да си докарате fashion визия.

 

За някое по-специално събитие, заложете на цветята – върху болеро или дантелен блейзер с флорални сандали и цветя по колиетата и обеците.

 

Ето затова слагаме миди черната рокля най-отгоре в списъка си с must have дрехи, които би било добре да живеят под покрива на нашия собствен гардероб.

Редактор: Марина Делева