Хороскоп за днес – 13 април :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
485
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неада Иванова за днес, събота – 13 април 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Прекарайте този ден на тихо и спокойно място, работете в градината, посейте семената на новата реколта. Не започвайте нови дейности и инициативи. Добре е да се приключва, а не да се започва каквото и да било. Не е нужно да доказвате мнението си и да се обяснявате с някого. Отклонете срещи и разговори с хора, които винаги ви притесняват или изискват услуги. Тази вечер и в любовта изкушенията трудно се преодоляват. Постарайте се да останете верни поне на себе си. До утре на обед не взимайте важни решения.

Телец 21 Апр – 21 Май

Важното за деня свършете до обед. Пътувайте, преговаряйте, търсете път към тези, с които прибързано сте се разделили или влезли в конфликт. С напредването на деня навлизате в рисков период. До утре на обед не планирайте публични изяви и нови запознанства. Тази вечер останете в тесен кръг на близки хора и доверени приятели. Всяка крачка встрани от пътя може да ви забърка в нежелани връзки и конфликти. Не излизайте от зоната си на комфорт. Идете на вилата, оправете градината.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

До обед търсете път към всяко сърце, осъществете връзки с хората, с които времето и страничните ангажименти са ви раздалечили. Сега е момента да изпълните дадените обещания или поне в една посока да се издължите. Следобед не започвайте нищо важно. Отложете срещи, които ви настройват негативно. Избягвайте приятелските сбирки, които винаги завършват с неприятни положения или алкохолни злоупотреби. До утре на обед може да направите грешен избор, затова не правете такъв, независимо, че някой може да се обиди.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Луната напуска вашия знак и дано това помогне да контролирате емоциите и да не допускате пикове в настроението. Не се препоръчват тежки натоварвания и участия в екстремни спортове. Не се подавайте на провокации, не е нужно непрекъснато да се доказвате. Изолирайте се от хорския шум и прекарайте този ден в спокойна семейна и приятелска среда. Добре е за начало на ремонти и строителни дейности. Търсете майстори за предстоящата работа. Изисква се повече да организирате нещата, а не да ги извършвате лично.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Сутринта Луната навлиза в Лъв и сключва пречупващ аспект с Уран от знака на Телеца. Аспектът е зареден с агресия, с вероятности за конфликти и инциденти. Внимавайте с техника и транспорт, не правете ремонти, за които нямате квалификация. Може да се отложат пътувания или да се случи нещо непредвидено, което да обърка стройната ви програма. Не си правете планове, а реагирайте на момента. Отложете пътуванията за по-късно. Не участвайте в каскадьорски проекти. Важните срещи насрочете за утре следобед.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден с неприятни и рискови аспекти. Не планирайте тежки и интензивни дейности, намалете физическото натоварване. Добре е да се работи в градината. Пътувайте към места на сила и релакс и не започвайте отговорна работа. Сменете един вид труд с друг, който ви и много по приятен. Не се опитвайте да се доказвате на всяка цена и да се включвайте в състезателни програми. Тази вечер си останете у дома или в среда на доверени хора. Не си определяйте първа среща. Прочистете мислите, контролирайте емоциите.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Рисково начало на деня за родените в третата декада. Не си поставяйте тежки задачи. Ограничете контактите и търсете пътя на най-малкото съпротивление. Децата и близките ви се нуждаят от подкрепа и контрол. Старайте се да не вършите нищо, за което не сте оторизирани. Денят е благоприятен за работа със земята. Каквото посадите ще даде богата реколта. Купете домашен любимец. Не тръгвайте на път, ако усещате, че имате проблем с колата. Простете на тези, които са ви обидили и не се сърдете за дреболии.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Рисков ден за родените в първите дни на зодията. Луна и Уран образуват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. Очертават се проблеми с техника и транспорт. Пътувания може да се отложат или да ви изложат на риск. Не участвайте в състезания и не превишавайте скоростта. В ден като този с всеки може да се скарате и да влезете в излишни конфликти. Контролирайте емоциите, не си позволявайте да излезете от кожата си независимо кой и как ви провокира. Дистанцирайте се от света, работете в градината, почивайте повече.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Отнасяйте се внимателно към знаците, които ви дава съдбата. Не правете втори път една и съща грешка с надеждата, че другият си е взел бележка и няма да рискува да се изложи втори път. Проблемите ви идват повече от тези на близките, от невъзможният избор, който трябва да направите и от нечие желание да излезе от контрола, който му упражнявате. Денят ще донесе уроци на различни нива, но от това не става по-леко. Контролирайте децата, помогнете на близък да се справи с проблемите си. Дано и за вас някой да помисли.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден за разчистване на отношения и сметки. Не се отказвайте от това, което сте започнали. Не се препоръчват нови инициативи преди да сте приключили със старите. Не се опитвайте да се доказвате на всяка цена. Бъдете скромни в желания и претенции. Не е ден за участия в състезания и конкурси. Не се напрягайте излишно. Добре е за работа в градината и за смяна на умствения с физически труд. Днес мнението ви може да се окаже погрешно, затова не го отстоявайте на всяка цена. Простете на някой, който ви е обидил.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Станете рано и свършете важното за деня по най-бързия начин, ако не искате да допускате намеси и да имате проблеми. Към обед Луна и Уран образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Може да бъдете въвлечени в интриги. Плановете ви се объркват. Бъдете внимателни, ако играете ролята на арбитър между двама. Внимателно проучвайте всяка ситуация. Днес очевидното не е вярното. Ако чувствате едно давещо и потискащо чувство в гърдите това е знак, че е време да се обърнете към по-духовна храна. Сънищата са мъчителни.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Не се захващайте с тежки и мъчителни задачи. Днес може да се претоварите в желанието да помогнете на някого. Търсете спокойствието и уюта на дома. Не планирайте тази вечер участие в тежки купони и запои. Не позволявайте да ви предизвикват и изваждат от състоянието на спокойна работа и релакс. Увеличете дистанциите. Досегът с природата обновява и насочва мислите в правилната посока. Добре е за преместване в нов дом. Изолирайте се от негативни влияния и не влизайте в среда, която ви действа зле.