Хороскоп за днес – 14 април :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
176
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 14 април 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят има за вас своята тъмна и светла половина. До обед поспете, не предприемайте нищо съществено, не се занимавайте с нови начинания и дейности. От обед навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия, която ни осигурява духовна и физическа самостоятелност. Всеки може да намери своя таен или явен източник на сила, ресурси и подкрепа. Уредете срещи със спонсори и бъдещи партньори. Време е и за активен отдих, кой както го разбира. Енергията ви блика като фонтан, дава ви сили да се заемете с благоустройството на дома,

Телец 21 Апр – 21 Май

Давайте повече от себе си, подкрепете инициативите на близките и децата. До обед може да направите грешен ход в желанието да излезете от ограничението, на което сте подложени. Не взимайте важни решения и не рискувайте излишно Това ще бъде тежък ден в сатурновата ви дупка. Интересите ви ще се сблъскат с тези на личните ви конкуренти. Занимавайте се с благоустройството на дома, а не с представителни срещи и публични изяви. Просто не ви е ден. До утре на обед изчакайте ходовете на колегите.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

До обед останете на свой терен и не позволявайте намеси в личния ви избор. С напредването на деня енергията ви нараства и блика като фонтан. Натоварете се с различни дейности, които ще подобрят условията в дома и отношенията в семейството. Ще намерите начин да прокарате и личните си идеи и да удовлетворите нечии искания. Правете всичко по традиционния начин. Добре е да се започнат ремонти и строителни дейности. Обновете дома, разширете връзките и за понеделник планирайте старт на нови инициативи.

Рак 22 Юни – 22 Юли

До обяд качвате кръвното и адреналина, особено ако се занимавате с несвойствени дейности и чужди задачи. Отложеното за следобед ще донесе успокоение ще подреди семейните дела и ще позволи да се направят промените, които да ви улеснят живота. Представете се възможно най-ярко тази линия на поведение, която искате да следвате и не се отклонявайте от нея. Ден и за активен отдих, за смяна на един вид труд с друг, за подновяване на делови и приятелски връзки и нова подредба у дома. Чакат ви два успешни дни.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Важното отложете за следобед, когато енергията ви ще достигне високи нива, ще осъществите приятелски и делови връзки и ще свършите работата, която отдавна се е насъбрала или изостанала. До обед не рискувайте в нищо, не търсете нови връзки и не се товарете с тежки задачи. Включва се каналът на кармичната родова памет. Подновете старата къща, освежете дома, планирайте ремонти и укрепващи дейности на вилата. Днес може да намерите своите тайни източници на сила, а може би и на финансиране.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на съзиданието и градежа. Ориентирайте се към ремонти и укрепващи дейности, към разширение и нова подредба на дома и офиса. До обед не започвайте нищо ново, планирайте и подреждайте нещата по степен на важност. От обед навлизате в силен тридневен период, в който работата ви ще потръгне, отношенията ще излязат от зациклянето, ще се намери нужното финансиране и подкрепа за планираните ремонти и възстановителни дейности. Насочете силите си към благоустройството на дома и укрепването на родовите връзки.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Пътувайте по-късно през деня. До обед не започвайте нови инициативи. Може да се излъжете в преценката, да не пресметнете добре личните си ресурси и възможности. Но от обед всичко планирано започва постепено да се реализира. Ремонтите потръгват, намират се майстори, правят се важни връзки и се върши отдавна обещаната на половинката работа. Енергията ви нараства и в утрешния ден ще направите важна крачка напред в работата и в деловите връзки. Ще ви търсят за консултации и майсторска подкрепа.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ограничете социалните контакти, не участвайте в рискови състезания. Търсете майстори за ремонтите у дома. Енергията ви напира и търси поле за изява. Не се захващайте за работа, от която не разбирате. До обед може да попаднете в проблемна и рискова ситуация. Ще развалите и плановете на близките, ако мислите само за личните си нужди и амбиции. Препоръчва се медитация над личната карма и тази на рода. На път сте да повторите грешката на родителите си. Неприятностите от този ден бързо ще се забравят.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Един успешен ден, стига да не избързвате и да насрочите важните си срещи и действия за следобед. Пред вас ще се отворят нови хоризонти, ще се обаждат познати и приятели с предложения за съвместна дейност. Ден на съзиданието и градежа, на желанието да обновите и освежите дома, да ремонтирате вилата, да подредите много по функционално мебелите, така че за всеки да има спокойно място и личен кът. Действия в тази посока ще сплотят цялото ви семейство. Днес може да намерите своите тайни източници на сила.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Поспете, не бързайте да пътувате и да се сбогувате с места и хора, където сте изживели нещо приятно. Ден за реставрации на отношения, за подновяване на връзки, за ремонти и поправки на техника. Отделете време и за личното си хоби. Енергията ви напира и търси реализация. Ден на фонтана. Навлизате в прилив, правите качка към нужните хора и намирате тези, които може да ви направят услуги и ремонтират дома. Чакат ви чудесни дни на напредък и на работното място. Уредете си отговорни срещи за понеделник.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ще ви е трудно, ще се товарите с проблемите на близките и децата, с ремонтите, които предстоят и с неразбирането на партньора. Ако се скарате дълго няма да се сдобрите. Не позволявайте да ви стопират от големите ви амбиции. Ден за творчество и работа на свой терен. Не се нагърбвайте с работа, за която не сте компетентни. Търсете майстори в нужната ви област и сами може да бъдете наети по специалността, която владеете. Важното е да не си превишавате правата и да не сте прекалено активни. Щадете сърцето.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Денят е зареден с голяма сила и творческо вдъхновение. Но до обед тенденцията е повече да се разпилявате и да работите за чужди интереси. Отложеното за следобед ще донесе късмет и начин да използвате странични ресурси за предстоящите ремонти и обновления в дома. Приятели и близки помагат. Ако без да си давате сметка започнете да правите нещо несъзнателно или се обадите на някого без да искате по телефона, не се стопирайте, а продължете в тази посока. Съдбата ви помага да съберете съмишленици.