Лурдес Леон е новото лице на колекция на Jean Paul Gaultier

1
126
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лурдес Леон е перфекното лице за новата колаборация на спортния бранд Supreme с висшата мода на Jean Paul Gaultier.
В последно време 22-годишната щерка на Мадона се изявява все по-активно като модел. След появата си за уличния лейбъл MadeMe и колаборациите й с X-Girl и Converse, беше обявено, че Леон ще е новата звезда в съвместната кампания на Jean Paul Gaultier x Supreme.

Леон се появява само на два кадъра, като на единия е облечена в oversize раиран блейзер, бял топ и огненочервен панталон с графичен печат на JPG, носещ послание – пикселиран образ с надпис Fuck Racism.

А на другия – същият панталон, но в оранжево, черен топ и карирано плюшено палто.

Стъпката на Леон в територията на Gaultier е идеалното място за процъфтяващата моделка. В крайна сметка, майка й отдавна е почитателка на френския дизайнер. В продължение на много години, особено в началото на 90-те, кралицата на попа носеше персонализирани творби, създадени от JPG, включително емблематичния конусен сутиен, който тя надяна през 1990 г. на турнето си „ Blond Ambition “.

Отношенията между Готие и Мадона също са дълготрайни. Почти три десетилетия по-късно, за миналогодишната Met Gala нощ „ Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”, Мадона носеше рокля на Jean Paul Gaultier и имаше възможността лично да се появи с него, тъй като той придружаваше Cardi Bi на церемонията, облечени в еднакви ансамбли.

Що се отнася до Леон? Тя се превърна в име, което се знае в света на новите дизайнери и поддържа марки като Luar и Gypsy Sport. Скоро тя стана част и от рекламната кампания на бранда Miu Miu за пролетно-летния сезон.  Тази най-нова изява със Supreme и Jean Paul Gaultier е перфектната връзка между нейните high-fashion корени и любовта й към уличното облекло.

Редактор: Марина Делева