Хороскоп за днес – 17 април :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
146
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 17 април 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден на сърцето. Включете се в благотворителни прояви и бъдете сигурни, че жестовете ще ви се върнат. Сега е момента да се издължите към някого, но не само финансово, а и с нужното внимание и активна грижа. Следобед навлизате в труден и рисков период. Обърнете внимание на визията си, особено ако вечерта ви предстоят отговорни срещи. Трудно ще спечелите публиката, но ако срещите са на четири очи шансовете да се наложите са по големи. Меркурий навлиза в Овен и ситуацията в бизнеса ви ще се стабилизира.

Телец 21 Апр – 21 Май

До обед ще получите информации позволяващи да решите проблема, който ви вълнува. Очертава се подкрепа от страна на хора, които ви обичат и ценят. Включваме се към космическия канал на любовта, милоста и състраданието. Сега е момента да си правим взаимни услуги и да си подаваме ръка в кризисен момент. До вечерта поне в една посока на живота ви нещата ще се отпушат. Противопоказно е да се товари сърцето. Следобед проведете лечебни и укрепващи процедури. Полезните вещества прекрасно се усвояват.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Родените в третата декада ще се нуждаят от покрепа и съдействие в труден за тях момент. Не се товарете с много работа. Отлагайте за следобед важните си срещи. Денят подлага на изпитание личните и делови връзки. Ще получите информация показваща кой е с вас и кой активно наврежда на амбициите и позициите ви. Ако ви помолят за услуга направете я независимо какво ще ви коства. Движим се в деня на сърцето. Усещате към кого и какво трябва да се насочите, за да спечелите. Слебед навлизате в силен и творчески период.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Един от дните, в които молитвите ни се чуват и сбъдват. Намерете спокойно място и си пожелайте нещо. И ако по пътя някой протегне ръка към вас за помощ, не го отминавайте. Постойте близо до течаща вода и прочистете мислите си. Представете си с подробности и картинно това, което искате да получите или да се случи. Днес се дава по заслуги. Колкото дадеш, толкова и ще получиш. Не яжте груба храна и не изричайте груби думи. Следобед се заемете със себе си, идете на козметик и фризьор, планирйте важни срещи за вечерта.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден за прояви на благотворителност и жестове на внимание. Колкото дадеш, толкова ще получиш. Правете това, за което някой ви помоли. Добре е да се подават молби, да се правят посещения на добра воля, да се търсят контакти с приятели и колеги от миналото и да се задвижва съвместна работа с хора, на които вярвате и може да се доверите. Проявете снизхождение към грешките на другите и вашите ще бъдат опростени. Ден за връщане на дългове. Не влизайте в спорове и конфликти, после много трудно ще се помирите.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Денят сбъдва молби и мечти. Ще се похвалите с придобивка, с приятелски жест на винмание и с предложение, което ще отвори нова страница в живота ви. Движим се в канала на космическата любов. Всеки на свето ниво може да получи подкрепа и стимул в нужния момент. Следвайте тази линия на поведение, която ви носи радост и ви свърза с хората, които обичате. Не се карайте с никого. Отложете неприятните разговори. Търсете помирението у дома и на работното място. Днес полезните продукти и мисли лесно се усвояват.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден за прояви на милост и състрадание. Погрижете се за някого и за вас ще се погрижат. Всички сме свързани в невидим съюз. Може да получите откровение, да разрешите стар проблем и да се избавите от неприятни въздействия и влияния. Луната навлиза във вашия знак и се противопоставя на навлизащия в Овен Меркурий. В този ден е важно да мисиш повече за съвместната работа, да отделиш време за общите инициативи, а не да дърпаш чергата само към себе си. Не започвайте важен лично за вас проект.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

До обед направете поне едно добро дело. Важните инициативи насрочете за следобед, когато ще се появи неочаквана подкрепа, ще получите особено вдъхновение и ще намерите решение на стар проблем, който отдавна ви мъчи. Ще ви връщат жестове на внимание и обич. Длъжниците се издължават, залагат се нови отношения за бъдещето и се разграничават лоялните от нелоялните връзки. Не се карайте с никого. Вечерта съдбата завърта своето колело и дава предимство на тези, които до момента са били подтискани.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Тежко начало на деня за родените в третата декада. Не започвайте амбициозни проекти. До обед се постарайте да помагате повече на близки и колеги. Правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути. Следобед действайте в посока на личните си амбиции. От днес Меркурий ще ви гледа в стимулиращ аспект от знака на Овена. Бързо ще разрешите насъбраните дела и проблеми и ще направите силен ход напред. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Вечерта ще е магична.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Първата половина на деня е с блага и стимулираща енергия. Получавате подкрепа и съдействие в посоката, в която имате някакви притеснения и нужди. Може да кандидатствате или да ви одобрят по спонсорски проекти. Претенциите ви ще бъдат чути. Ще получите награда за труда и търпението в работата и в любовта. Следобед проблемите ще са повече за роденете в първата декада. Ще се наложи да изоставите някои планове и намерения, ще се появи неочаквана конкуренция за позицията, която искате да придобиете. Ще се изнервите.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

До обед не се занимавайте с амбициозни дела и намалете претенциите. Сега е време да се помага, да се правят жестове и това, за което някой те помоли. Не отминавайте протегнатите ръце и сами си пожелайте нещо. Ще получите откровение как да излезете от трудно положение в работата и в любовта. С напредването на деня една по една падат прегради и ограничения. Очертават се важни срещи тази вечер. Постарайте се да изглеждате добре. Разговорите ще са важни за бъдещето и ще определят една нова посока на развитие.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Родените в третата декада може да очакват проблеми до обед, особено ако мислят повече за личните си интереси, а не за нуждите на близки и приятели. Ден за благотворителност и прояви на внимание към околните. Може да попаднете в ситуация, в която сами да се нуждаете от подкрепа. Меркурий напуска вашия знак. Подкрепете инициативата на децата и на тези, от които зависите. Време е всеки да направи своя ход. Навлизаме в деня на пръстена и колелото. Предстои ви обвързване важно за бъдещето.