Подарък на нов офис стол | Подаръци за рожден ден, пожелания, картички и други

1
178
Добави коментар
mebeli-bogdan
mebeli-bogdan

Днес ще Ви представим още едно чудесно решение за подарък, особено, ако сте решили да изненадате приятно Ваш роднина, баща, дядо, човек, който прекарва доста дълго време в седнало положение, работейки на компютъра си.

А именно, ако Вашият близък е ИТ специалист, компютърен инженер, или пък архитект, то варианта с подарък на офис столове е чудесен.

Естествено, не какъвто и да е стол, а внимателно избран от Богдан Мебел – компанията, която дълги години радва стотици клиенти от България и от съседните страни.

Съществуват няколко специфики, що се касае за избор на подобен тип обзавеждане за офиса. Трябва да знаете, че материалът, от който е изработен, играе ключова роля за дългата експлоатация.

Що се отнася до цената, стандартен офис стол може да се закупи за подарък на цена от 100 лева, но може цената да достигне и хиляди левове, като всичко зависи от това какви функции ще има, материята, от която е съставен, както и марката.

Важно е да знаете също така, че офис столовете трябва да доставят максимална наслада, особено при продължителна работа, например по 7 часа без ставане.

Съветът ни, когато избирате за подарък офис стол е, да разпитате за материалът, произхода, както и дали има опция за удължена гаранция. Другото важно нещо е, дали се предлагат резервни части за конкретния модел, в случай, че във времето даден елемент се повреди.

Реално при офис столовете, най-често се повреждат самите колелца, или пък налакатниците, но често, когато даден елемент се повреди, се получава трудно положение, т.е. в повече от половината случаи се налага подмяна на стола с нов, вместо отстраняването на дефектиралия проблем.

Естествено, по-горе са посочени само частни случаи при бъдещи проблеми, в следствие на дълготрайна експлоатация, но не това е важно, а по-скоро този тип подарък.

Ако искате да изненадате Ваш баща, брат, знаейки, че офис столът му не е удобен, то сега е момента да издебнете рожденния ден и да го зарадвате с нов стол.

Да правите подарък е приятно начинание, но когато подаръкът е от сърце, то тогава радостта е пълна. Нашият съвет е да подарявате неща, които биха се ползвали, а не ненужни вещи. Бъдете уверени, че подарък – офис стол е нещо, чудесно за ползвателят, което ще даде максимален комфорт и приятни емоции.

Финален съвет. Проверете внимателно дали офис столът, ойто сте избрали, отговаря на самото тяло на ползвателя. А това без съмнение може да стане, когато поканите Вашият близък да седне и да се отпусне. Т.е. да го тества. Ако се почувства добре, то  тогава  покупката е правилна и сте попаднали на правилния стол. Приятели, не подминавайте с лека ръка болките в гърба, особено ако са причинени от неудобни офис столове.

Здравето ви е важно и само и единствено от вас зависи как ще се чувствате и дали офис мебелите на работното ви място ще ви причиняват дискомфорт.