“Мис Силикон” обвини Росен Петров в секстормоз!

29
Добави коментар
petjor
petjor

След края на шантавата надпревара цицорестата брюнетка установи, че някой е отмъкнал бельото й от съблекалнята. „Аман от крадливо племе!”, крещеше Йоана, докато се разхождаше чистак гола, търсеща сутиена си.

“Силиконка №1” нашумя покрай скандалните си изцепки в публичното пространство. Най-напред тя обвини Росен Петров в сексуален тормоз, защото й пращал палави SMS-и, а след това отмъкна за кратко гаджето на плеймейтката Златка Райкова – самбиста Благой Иванов. „Та той се е хванал с травестит. Какво мога да кажа повече!”, захапа я блондинката неотдавна. Много от гостите на конкурса бяха съгласни с мнението на Златка и коментираха, че сред претендентките е имало много по-красиви момичета от Христова.

На ухо…
* Някои от претендентките подшушнаха, че титлата не е дадена съвсем честно. Според клюката Йоана имала заможно гадже, което “кихнало” голяма сума пари, за да може неговото момиче да спечели.

* Организаторката и водеща на конкурса Марияна Маринова претърпя пълно фиаско с начинанието си – събитието бъкаше от мегагафове.

* Митьо Пищова, който беше поканен в журито, раздаде визитки на всички претендентки. На една от тях определи задните части като детско барабанче… с което искал да си поиграе.

* Гаджето на Киро Скалата – Лина, която е от ливански произход, вече е репортер в тв предаването му. Двамата показаха, че връзката им е отворена – мускулестия мачо не се притесни от присъствието й и пофлиртува с няколко от девойките в конкурса.