И тя каза “Да” – Джей Ло на Алекс

1
191
Добави коментар
svetla58
svetla58

Явно, че на онези екзотични плажове сипват нещо в питиетата на туристите или пък някаква неразгадана омая витае в соления въздух на курортите, защото поредната влюбена двойка си обеща „вечно щастие” върху белия пясък и то по залез. И когато става дума за самобитна природа, винаги са ни казвали да се пазим от природни бедствия и падащи камъни. Е, нашата д(е)войка този път не можа да се спаси от един огромен камък, който падна хем на сърцето, хем на безименния й пръст.

Пищната и сексапилна певица Дженифър Лопез за пореден път каза Да на предложението, което й отправи бейзболистът Алекс Родригес.

Предполага се, че the sweet couple е на Бахамите в курорта „Бейкърс бей”, където също се сгодиха Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин. И те, като нашата Марина, си направиха романтично плажно предложение, което всъщност, изобщо не е изненадващо.

Даже, имайки предвид досегашната история на трътлестата певица, тези две години, в които нейна половинка е бившата звезда на „Янките” са твърде дълъг период от време, в който предложението не бе отправено.Типично по холивудски, всичко става бързо и лесно – както годежите, така и браковете, че и раждането на деца и разводите.

И все пак „Тя каза ДА” е придружаващият текст към снимка на фината женска ръка, носеща този огромен бял квадратен диамант с платинен обков, струващ почти колкото външния дълг на Малта.

Изкусни и опитни бижутери са на мнение, че са седем цифрите, които отговарят на цената на „скалата” върху лявата ръка на “Love Don’t Cost a Thing” певицата, чиято стойност достига милион долара. Изумрудено изрязаните 10-15 карата, съвършено си кореспондираха в бялата светлинна гама на перфектно оформените и решени в бяло нокти на Джен. Други бижутери са на мнение, че пръстенът всъщност е 20 карата и струва около пет милиона долара.

Според твърденията на запознати, други булки-членки на „emerald cut club” са Beyoncé, Амал Клуни, Елизабет Тейлр и Анджелина Джоли.

Съвсем скоро очакваме голяяямото щастливо семейство да се събере законно пред Бога под един покрив, където ще съжителстват, освен Джен и Алекс, и близнаците на дивата заедно с двете щерки на спортиста.

А какъв по-cool начин да съобщиш на света, че вече си официално обвързан(а), от това да качиш в социалните мрежи снимка на огромния emerald-cut diamond, който тежи на пръста ти? Ето така и двете звезди ни анонсираха годежа си.

Лаконичността в постовете и на двамата е странна, имайки предвид цялата експозия на личния им живот досега, но пък пръстенът говори достатъчно.

Крис Дженър, DJ Khaled, Рита Ора, Клои Кардашян, Елън Помпео, Ашли Греам и още много звезди поднесоха своите поздрави на щастливата двойка.

Редактор: Марина Делева

Тагове
J-Rod, Алекс Родригес, Бахамите, бял пясък, годеж, Дженифър Лопез, екзотична почивка, залез, звездни новини, любов, плаж, предложение за брак, Романтика