Иновативна боя за коса: Красив и устойчив ефект

2
205
Добави коментар
seoslav
seoslav

Да започнем с пролетната промяна от косата – еднообразието е скучно

Няма дама, която иска винаги да изглежда по един и същ начин. Еднообразието е скучно и убива креативността. И от къде да започнем с промяната, особено през пролетта, ако не от нашата коса.

Боите за коса са толкова достъпни и усъвършенствани, че няма причина да се въздържаме от тях. И като говорим за високо качество, тук е моментът да споменем боя за коса Лореал.

Продуктите, които предлага козметичният гигант, ще покрият и най-големите очаквания. Те ще ни снабдят с дълготраен и вълшебен цвят. Иновативните формули са с толкова мощни подхранващи съставки, че косата ще изглежда по-добре отколкото в естествената си форма. Резултатът е гарантиран. Укрепващите свойства проникват в дълбочина и могат да защитят косъма от увреждане. Резултатът е по-жива, мека и възстановена коса. Цветът се запазва наситен и дълбок до 6 седмици след нанасяне.

Възможностите за избор на вид боя за коса Лореал и цвят са огромни. Някои от формулите са разработени на базата на про-кератин и серамид. Те са гаранция за здрав и жизнен вид. Технологията Ionene G навлиза в дълбочина и подсилва отвътре структурата на косъма. Ефектът е впечатляващ.

В днешно време напрегнатият начин на живот води до побеляване и на по-ранна възраст. Не е нужно да се примиряваме с този недостатък. Решението е пред нас – Лореал осигурява 100% покритие на белите коси. Освен плътният естествен цвят, ще се сдобиете и с младежка виталност. Изключително широката гама от цветове, които предлага марката, могат да задоволят всеки импулс.

Професионалните бои на Лореал предлагат технологията Incell Complex, която заздравява от корен, чрез липидно хидрофобна молекула, имитираща естествения защитен серамид на косъма.

Повечето бои за коса обикновено залагат на амониевия хидроксид и водородния пероксид за дълготрайни резултати. Амонякът разтваря обвивката на косъма и спомага за проникването на водородния пероксид до вътрешността. Така се постига разрушаване на меланина и обезцветяване, което прави лесно боядисването с химическите пигменти.

Безамонячните варианти, с които ни радва Лореал, ще ни предпазят от всичко това, и ще ни позволят да се радваме на красивия си цвят за дълго. Те правят косата мека и лъскава с жив цвят. Равномерният и дълготраен нюанс се постига чрез ODS технологията, която доставя активните, оцветяващи съставки до вътрешността на косъма, като улеснява закрепването му в самата сърцевина. Богатата на масла формула гарантира перфектните резултати за блестящ вид. Коста остава мека, нежна и подхранена.

Total 1 Votes 0 1 Tell us how can we improve this post?