GR-Кьомерлинг 76 мм – Дограма Габрово, Братованов ЕООД, Al и PVC дограма, dograma Gabrovo | Дограма Габрово, Братованов ЕООД,…

1
133
Добави коментар
vkozarev
vkozarev

KÖMMERLING 88 plus е нова профилна генерация с оптимална дълбочина на профила 88мм, с модерен дизайн и перфектни пропорции. Една високоефективна топлозащитна система със средно уплътнение и 6 камери. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра защита срещу проливен дъжд или силен напор на вятъра. Иновативното уплътнение във фалца има ефекта на допълнителна топлозащита. Дебелината на стъклопакета варира от 24 – 52мм.

Благодарение на по-добрата статика могат да се реализират и по-големи от досегашните прозоречни крила.

Дори в стандартно изпълнение новата система отговаря напълно на изискванията за нискоенергийна къща. Тя се изпълнява и във вариантите с алуминиева капачка, AluFusion и „пасивна къща“. Uf-стойностите се движат според решението в диапазона 1,0 до ≤0,8 W/(m²K).

Това позволява едновременно и голяма свобода на формите и разцветките при намиране на архитектурно решение, базирана на възможностите за фолиране в стандартни и дървесни декори или с алуминиева повърхност.

Интелигентната цялостна конструкция на новата система завишава в необичайна степен отчетените стойности по отношение на топло- и шумоизолацията, на сигурността и икономическата целесъобразност.

Системата е за пример и в екологично отношение: марката KÖMMERLING е първият значим производител на прозоречни профили в световен мащаб, който наред с рециклираните материали, при производството си влага в „прясната“ смес изключително и само безоловно ПВЦ със „зелени“ стабилизатори на калциево-цинкова база.