За нас

1
124
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

„ИНДУСТРИАЛЕН ПАРК ДЕВНЯ“ е първият 100% частен парк в нашата страна, като мотото на „ИНДУСТРИАЛЕН ПАРК ДЕВНЯ“ е да спомогне и даде тласък за максимално развитие на Кръговата икономика. Нашата цел е всички заинтересовани юридически и физически субекти да осъществяват своите бизнес идеи, чрез закупуване, арендоване или друга взаимно изгодна форма да разработят своите идеи и бизнес планове, като за целта могат да ползват територии от 1000 до 20-30 000 кв.м., в които да развиват своите бизнес планове , с цел получаване възможно най – високата добавена стойност.
„ИНДУСТРИАЛЕН ПАРК ДЕВНЯ“ е независима компания, развиваща се по най-новия, екологичен, икономичен и иновативен начин, с основна насоченост към промишлено – производствени дейности.
Днес „ ИНДУСТРИАЛЕН ПАРК ДЕВНЯ“ предлага на своите партньори най-добрите възможности за реализиране на техните бизнес цели и идеи пълен набор от мултимодални услуги.

Целта на компанията е да предложи на партньорите ни условия, който не само са най-добрите на пазара, но и да бъде изцяло насочена към изискванията и целите им.
Ние не вярваме, че има перфектна компания – вярваме, че предлагаме възможно най-добрите условия за извършване на дейност в полза на клиента, като постоянно подобряваме нивото на услугите към своите партньори