Какво е най – необходимо да купим на бебето ?

1
184
Добави коментар

Когато терминът за раждане наближава,семейството се приготвя да посрещне новия член, но какво е необходимо да купим на бебето?

Когато терминът за раждане наближава,семейството се приготвя да посрещне новия член, но какво е необходимо да купим на бебето? Не пускайте партньора си да пазарува в първите дни, след като научи, че е станал щастлив баща. Той е предразположен да купи всичко в магазина, и по 2 бр. Бащата може да поеме отговорната задача за покупките само при наличието на конкретен, достатъчно обяснителен списък. А ето как може да пазарите и двамата без дори да излезете от дома си. Разгледай от тук или преди това разгледай моите предложения

Lorelli Трансформиращо се легло-люлка Dream 70/140 Бяло/Орех

Lorelli Трансформиращо се легло-люлка Dream 70/140 Бяло/Розово е практично детско легло с функции. Може да го ползвате за спане от раждането на вашето бебе, а когато му омалее да го превърнете е практично юношеско легло за първокласник. Леглото има функиця люлеене с възможност за застопоряване.

Матрак Classic пяна 62/110см 6 см.

Матрак Classic пяна 62/110см 6 см. е със забавен и оригинален десен. Той ще осигури лекия и здравословен сън на вашето дете. Вътрешната част е изработена от 6 см. пяна. Обгръщащият плик има цип за лесно поставяне и отстраняване, и е изработен от материали, които не дразнят кожата на детето.

ДЕТСКИ СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ

Тук изборът е ваш

Има спални коплекти за момичета, за момчета. Магазинът предлага и много модели на промоция

ТОРБИ И КОШОВЕ ЗА ПАМПЕРСИ

Можете да изберете по цвят, вид, марка, цена

БЕБЕШКИ ВАНИ

И тук разнообразието на бебешки вани е голям. Може да избирате по марки, по вид/ с шкаф, с автомаични подложки за лягане, комбинирани/ или по цена. Не забравяйте и ваничките на промоция.

ШИШЕТА ЗА ХРАНЕНЕ

Може да избирате по материал /пласмаса, стъкло/ , по марка /Babymoov, BabyOno. Barbabebe. Beaba. Bebe Confort, Bebe Evan, Cangaroo, Canpol, Chicco, Dr.Brown’s, iamo,, Lansinoh. Lorelli и…/ единични, комплекти, по цвят, пол, вмесъимост, цена. Не забравяйте да погледнете и шивета за хранене на промоция.

БЕБЕШКА КОЗМЕТИКА

крем /против подсичане, за лице и тяло/, Шампоан, Сапуни,Олиа и млека, Слънцезащитна козметика

ХИГИЕННИ АКСЕСОАРИ ЗА БЕБЕТА

Аспиратори за нос, Гребен и четка за коса,, Клечки за уши,
Нокторезачка и ножичка, Термометър

БЕБЕШКА КОЛИЧКА

Изборът е голям -Количка /за близнаци, Комбинирана/ в която има и столче за кола/, Летна количка, Триколка Четириколка/, по марка, по пол на бебето

СТОЛЧЕ ЗА КОЛА

Избор за години, кг, по цена. Не забравяй да провериш и за промоция на столче за кола

Първата дрешка на бебето –

КОМПЛЕКТ ЗА ИЗПИСВАНЕ НА БЕБЕТО

Автор: Промо оферти

За всеки търсач на промоции. На едно място събираме всички Оферти, Промоции , Брошури. Ежедневно проверяваме за примамливи предложения и намаления, които публикуваме на нашия сайт.
Покажи всички публикации от Промо оферти