Прободни триони на бомбастични цени избери!|E-shop-BG.eu

5
220
Добави коментар
Eshopbg
Eshopbg

Прободни триони – универсални помощници

Съвременните прободни триони режат широка гама материали, позволяват рязане с викока точност и се справят както с прави така и с криволинейни рязаове.

При нас ще намерите две групи прободни триони – електрически прободни триони и акумулаторни прободни триони

С новото поколение прободни триони на Bosch Вие режете тесни криви и зигзагообразни линии толкова лесно и точно, както никога досега и без вибрации. Със серийния захват SDS на Bosch за много бърза смяна на ножа на триона без усилие и безопасно – изцяло без инструмент.

Добрият прободен трион и правилно избраният нож ще се справи с всеки материал. Ще може да режете дъски, плоскости ОСБ, МДФ, пластмаси, керамика и дори ламарини. Добрият прободен трион може да реже и под ъгъл, което се постига чрез накланяне на основната плоча на инструмунта. Основната плоча на прободния инструмент е осообено важна, тя трябва да осигурява и добро плъзгатен върху повоърхността на материала.

Прободония трион реже чрез възвратно постапателни движения. Важен фактор за рязането е честота на движение на ножа. При някои модели тя може д асе регулира. 

Допълнителните функции при прободните триони може да са система за отвеждане на стружките, осветление на работната повърхност, антивибрационна ръкохватка, система за водене по линеал и други. 

Клиентите, които харесват продукти от категория Прободни триони често разглеждат и аналогични продукти от свързаната категория ЕЛЕКТРО ИНСТРУМЕНТИ.

Техническите спецификации на продуктите от категорията Прободни триони могат да бъдат променени без предизвестие. Изображенията, на продуктите от категория Прободни триони са продеоставени от производители и дистрибитурои, но понякога могат да имат само информативен характер. Текущата цена означава препоръчителната продажна цена на производителя или доставчика.